Gebeliğe Hazırlık RAMAZANDAN ÖNCE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA!..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum umarım ramazandan önce mutlu haberi alırız hepimiz

Canım herhangi bir tedavi uyguluyor musun?Bizde yaklaşık 1 yıl kendimiz denemiştik olmadı. Dr a gittim ilk ay hamile kalmıştım.

Ben kürtajdan sonraki ilk adetimi oldum ve bitti. Dr a gidicem bakalım ne diyecek. Eşiminde benimde içimizde hep ramazanda tekrar hamile kalacakmışım gibi bi his var.Bu ay da korunursam haziranda çifte bayram kutlayabiliriz.

merhaba kızlar
nasılsınız
ovu testlerimi yorumlamak isteyen varmı:KK22:

unutmuşum yüklemeyi :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 38
canım 9. gün bu gün ise bugün yumurtluyorsun yumurtlama sonrası 36 saat önemli bu gün ve sonrasını değerlendirin arkadaşım

ciddenmi :)) bana da koyu geldi normalde daha cok var ama düşükten sonra adet olmadım dogum kontrol hapı kullanıp yarıda bıraktım kanamam oldu bitti hakikatenmi ya yarın dahamı koyu çıkar ay heyecanlandım :))

ciddenmi :)) bana da koyu geldi normalde daha cok var ama düşükten sonra adet olmadım dogum kontrol hapı kullanıp yarıda bıraktım kanamam oldu bitti hakikatenmi ya yarın dahamı koyu çıkar ay heyecanlandım :))
yarında ekle kesin fikir verir sanırım ama sen yinede bu günü değerlendir

Benimde yumurta akı gibi yapışık akıntım var ve dün akşamüstü yumurtalıklarım ağrıdan çatlıcaktı bende bugün yumurtlucam sanırım
bende su gibi akıntı var iki gündür
cumadan beri test yapıyorum hep birbirine yakın çıktı testler dün ilk kez epeyi koyu idi iki çizgi bakalım bu gün nasıl çıkacak test elimde başka test kalmadı artık bakalım nasip sende bu günleri değerlendir adaaşım hakkımızda hayırlısı artık

Yumurta takibini nasıl yaptırıyorsun ?
Doktora gittim canm. Ultrasonla karindan bakti. 7sinde adet olmustim 18inde gel dedi. 18inde yunurtan olusmus dedi iliski gunlerini onerdi. 24unde gel dedi. 24 unde de catlamis yumurtan dedi. Gebelik riskin var dedi. Karindan ultrasonla bakiolar su iciyosun idrar skısıyosn o sekilde

Yumurta takibini nasıl yaptırıyorsun ?
canım adetin 7-8. günü dr gidiyorsun dr gelişen yumurtanı takip ediyor ve ona göre sana ilişki günleri öneriyor arada tekrar kontrole çağırıyor bu ilaçsız olan takip

birde adetin ikinci günü gidip dr yumurtalıklara bakıyor ve ona göre sana ilaç veriyor famara/klomen gibi o ilacı içerken yumurta büyümesi ve sayısı takip ediliyor buna göre dr çatlatma iğnesi veriyor o gün ve iğneyi takip eden günlerde ilişki öneriliyor

canım adetin 7-8. günü dr gidiyorsun dr gelişen yumurtanı takip ediyor ve ona göre sana ilişki günleri öneriyor arada tekrar kontrole çağırıyor bu ilaçsız olan takip

birde adetin ikinci günü gidip dr yumurtalıklara bakıyor ve ona göre sana ilaç veriyor famara/klomen gibi o ilacı içerken yumurta büyümesi ve sayısı takip ediliyor buna göre dr çatlatma iğnesi veriyor o gün ve iğneyi takip eden günlerde ilişki öneriliyor

Benim adetim 6 gün suruyor yinede bittikten sonra 7.veya 8. gün mü gitmem gerekiyor?
Bende 2.gün gitmeyi düşünüyordum

Benim adetim 6 gün suruyor yinede bittikten sonra 7.veya 8. gün mü gitmem gerekiyor?
Bende 2.gün gitmeyi düşünüyordum
arkadaşım siz ikinci günü gidin ilaçlı takip yapılacaksa ilaca 2-3 gün başlanıyor dr kan tahlili isteyebilir
devamlı gittiğiniz dr ise arayıp sorun isterseniz

Selam kızlar bende ramazandan önce hamile kalmak istiyorum ama şurda kaldı 15 günüm zaten adetin ilk günü şuan 5 günde böyle geçecek malesef hakkaten ne zor işler keşke hemen olsa :(

Selam kızlar bende ramazandan önce hamile kalmak istiyorum ama şurda kaldı 15 günüm zaten adetin ilk günü şuan 5 günde böyle geçecek malesef hakkaten ne zor işler keşke hemen olsa :KK43:
Beklemek insanı çok yoruyor test yapmaktan yoruluyorsun bi yerden sonra da. Benim adetlerim çok düzenli değil en son 3 Nisan da hastalandım. Hamile değilimdir muhtemelen adeti bekliyorum bende Ramazan’dan önce

Back