Gebeliğe Hazırlık RAMAZANDAN ÖNCE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA!..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah doğrudur henüz sevinemiyorum çünkü daha önce de benzer bi olay gelmişti başıma bu kadar net değildi tabi ama silik bi çizgi çıkmıştı hamileyim sanmıştım şimdi belki öyle bişeydir bilmiyorum ama 5 gün çok zor geçecek

Merhaba kızlar.
2 hafta önce malesef bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. Şu an korunma dönemindeyim. Mayıs Haziran gibi tekrra hamile kalmak istiyorum. Benim gibi Ramazandan önce hamile kalmayı planlayanları buraya bekliyorum
Her ay planlıyorum planlıyorum olmuyor :KK48:
Geçmiş olsun Allah tez zamanda nasip etsin inşallah

öyle deme canım tabiki her ay negatif olması bizi güçsüz kılıyor ama olması için çaba göstermeliyiz tedavini tam olup beklemelisin bu dönemlerden hepimiz geçiyoruz çok yıpratıcı ama yine de güçlü olmaya çalışmalısın 2 yıldır bebek istiyorum ne süreçlerden geçtim ama hala olması için o kadar çok çaba gösteriyorum ki..

Bazen kendimde hiç güç bulamıyorum malesef haklısın elbette ama işte unutamıyorum

Merhaba kızlar.
2 hafta önce malesef bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. Şu an korunma dönemindeyim. Mayıs Haziran gibi tekrra hamile kalmak istiyorum. Benim gibi Ramazandan önce hamile kalmayı planlayanları buraya bekliyorum
Bennn ramazan da gebe kalsak oruçlu oruçlu ne olur acaba bilyr musnz

Merhaba kızlar.
Benimde bat 5 mayıs şimdiden kasıkta batma sancı var hamilelik belirtisi olabilirmi ?

Ya kızlar ilşkıden sonra ayakları dıkmek bir saat beklemek gibi seyler yapıyor musnz gerek var mı ben hiççççç yapamıyorum

Benimde bat 5 mayıs şimdiden kasıkta batma sancı var hamilelik belirtisi olabilirmi ?

Olabilir. Ama benm hiç adet belirtisi dışında bi belirtim olmamıştı. Aynı adet olacakmışım gibi kasık ve karnım ağrımıştı

Kizlar oruc ve hamilelikten bahsetmissiniz.Gebeligin ilk 12 haftası bebek sizden beslenmiyor .Vücudunuzun depoladığı besinleri kullaniyor .Ama nasilsa benden beslenmiyor diye dengesiz beslenmek dogru degil .siz yine sütünüzü icip ,peynir yogurt vs alacaksiniz ki gelecek haftalara yatirim.Su an ben 28.haftamdayim sabah 6 da acikip uyaniyorum oruc tutmam mümkün degil .Gebelik ilerledikce vitamin açığıniz ve su ihtiyacınız artiyor.Ama şöyle düşünüyorum bebegim 12 14 haftadan kucuk olsa orucumu zorlanmadan tutardim .Biraz da kisisel tercih.
Allah hepinize saglikli gebelikler versin.

Merhaba kızlar.
Merhaba bende 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum umarım ramazandan önce mutlu haberi alırız hepimiz

Back