- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Her ay planlıyorum planlıyorum olmuyorMerhaba kızlar.
2 hafta önce malesef bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. Şu an korunma dönemindeyim. Mayıs Haziran gibi tekrra hamile kalmak istiyorum. Benim gibi Ramazandan önce hamile kalmayı planlayanları buraya bekliyorum
inş canım tşk ederimHer ay planlıyorum planlıyorum olmuyor
Geçmiş olsun Allah tez zamanda nasip etsin inşallah
öyle deme canım tabiki her ay negatif olması bizi güçsüz kılıyor ama olması için çaba göstermeliyiz tedavini tam olup beklemelisin bu dönemlerden hepimiz geçiyoruz çok yıpratıcı ama yine de güçlü olmaya çalışmalısın 2 yıldır bebek istiyorum ne süreçlerden geçtim ama hala olması için o kadar çok çaba gösteriyorum ki..
Bazen kendimde hiç güç bulamıyorum malesef haklısın elbette ama işte unutamıyorum
Doğrudur canım öyle zamanlar hep oluyor çünkü zor bi süreçten geçiyoruz Allah yardımcımız olsun
Bennn ramazan da gebe kalsak oruçlu oruçlu ne olur acaba bilyr musnzMerhaba kızlar.
2 hafta önce malesef bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. Şu an korunma dönemindeyim. Mayıs Haziran gibi tekrra hamile kalmak istiyorum. Benim gibi Ramazandan önce hamile kalmayı planlayanları buraya bekliyorum
Bennn ramazan da gebe kalsak oruçlu oruçlu ne olur acaba bilyr musnz
Oruçlı olacagmz için bebek az beslenir de sıkıntı olmaz de mi eğer olursa ilk gebeliğin olacak inşlhhBişeycik olmass ne olacak ki canım
Ben Aidin Salih'in kitabında aç kalmanın bebeği de güçlendireceğini okumuştumO
Oruçlı olacagmz için bebek az beslenir de sıkıntı olmaz de mi eğer olursa ilk gebeliğin olacak inşlhh
Benimde bat 5 mayıs şimdiden kasıkta batma sancı var hamilelik belirtisi olabilirmi ?Merhaba kızlar.
Bak içim rahatladı cokk saolBen Aidin Salih'in kitabında aç kalmanın bebeği de güçlendireceğini okumuştum
Benimde bat 5 mayıs şimdiden kasıkta batma sancı var hamilelik belirtisi olabilirmi ?
O
Oruçlı olacagmz için bebek az beslenir de sıkıntı olmaz de mi eğer olursa ilk gebeliğin olacak inşlhh
Adet olacakmışım gibi değil farklı bi sancı var.Olabilir. Ama benm hiç adet belirtisi dışında bi belirtim olmamıştı. Aynı adet olacakmışım gibi kasık ve karnım ağrımıştı
Merhaba bende 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum umarım ramazandan önce mutlu haberi alırız hepimizMerhaba kızlar.
Ben bugun kirmizi karti gordum maalesef. 3. Basarisiz denemem. Yilmadan devam edicem insallah... en hayirli zamanda olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?