- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Pardon 6 nisan demek istedimTam 28 gün sonra, 6 martta oldum, hala da devam adet, yani şükür ilk ay düzene girdi, dr dediği gibi korunmayacagim bu ay
Canım çok özür dilerim yanlış okumuşum 2 hafta önce kürtaj oldum yazısını 2. Gebeliğin de kalp durması sonucu falan sandım çok çok afedersinizİnş hamişsindir canım
Bnde bu ay yine koruncam mayısta tekrar başlıcaz bakalım. Bnde korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye
evet yanlış olmuşYanlış yazdınız sanırım ben test yapmadım :)
evet kızlar bugün yeni bir gün inşallah bu ay bebeklerimiz bize gelir
benim 7 günüm kaldı
Bnm 1 ay daha korunmam gerekiyooo
Korunmayi bıraktıktan sonra eğer, 35 yaş uzerindeyseniz en az 1 sene yada 1 seneye yakın çocuk olmayabiliyormuşBizde 6 aydır deniyoruz ama bi gelişme yok henüz çikolata kistim var doktorum küçük boyutu engel olmaz dedi ama bilmiyorum neden olmuyo inşallah ramazandan önce bebişlerimizin haberini alırız
evet cnm bence mutlaka doktorunun tavsiyesine uy..
Canım bu ay ki adetten sonra histereskopi olacağım. Daha testlerimi bile yaptıramadım malesef. Sonra 20 lik dişlerimi çektirmem laZım. Bu ay bunları halledip bebiş için mayıs ayına hazır olmam lazım. Ama kendimde hiç güç bulamıyorum
Hadi hayırlısı:)) yuklemeyimi bilmiyosunuz?Kızlar ben galiba hamileyim test yaptım ama fotoğraf yukleyemiyorum
Hadi hayırlısı:)) yuklemeyimi bilmiyosunuz?
Ne zaman test yapılacaktı iğneden sonra?Biliyorum aslında ama hata veriyor anlayamadım gitti
Bayağı belirgin öyle silik filan değil ama çatlatma ignesi oldum bugün 11. Gündü onun etkisi mi diyorum o yuzden henüz sevinemedim
Yarın bi kan ver istersen cnm inşallah tutmuştur:)Kimi doktor 10. Günde test yapılabilir diyor kendi doktorum adet olmazsan gel dedi ama 5 günüm var daha
Yarın bi kan ver istersen cnm inşallah tutmuştur:)
ayyy hadi insAllah canim yaa.. cok seviniyorum böyle duyunca.. bizlerde verebiliriz bu haberi insAllahKızlar ben galiba hamileyim test yaptım ama fotoğraf yukleyemiyorum
Sen bilirsin ozaman cnm.guzel haberlerle gelirsin inşallah5 gün sonra kan tahlili vericem canım ama idrar testi yapıcam çünkü varsa yüksek çıksın istiyorum doktor ikilemde konuşursa çok stres yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?