Gebeliğe Hazırlık RAMAZANDAN ÖNCE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA!..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş hamişsindir canım
Bnde bu ay yine koruncam mayısta tekrar başlıcaz bakalım. Bnde korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye
Canım çok özür dilerim yanlış okumuşum 2 hafta önce kürtaj oldum yazısını 2. Gebeliğin de kalp durması sonucu falan sandım çok çok afedersiniz

Bat 16 Nisan beklemedeyim :) şubatta kürtaj oldum , Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah

Bizde 6 aydır deniyoruz ama bi gelişme yok henüz çikolata kistim var doktorum küçük boyutu engel olmaz dedi ama bilmiyorum neden olmuyo inşallah ramazandan önce bebişlerimizin haberini alırız

Bizde 6 aydır deniyoruz ama bi gelişme yok henüz çikolata kistim var doktorum küçük boyutu engel olmaz dedi ama bilmiyorum neden olmuyo inşallah ramazandan önce bebişlerimizin haberini alırız
Korunmayi bıraktıktan sonra eğer, 35 yaş uzerindeyseniz en az 1 sene yada 1 seneye yakın çocuk olmayabiliyormuş

evet cnm bence mutlaka doktorunun tavsiyesine uy..

Canım bu ay ki adetten sonra histereskopi olacağım. Daha testlerimi bile yaptıramadım malesef. Sonra 20 lik dişlerimi çektirmem laZım. Bu ay bunları halledip bebiş için mayıs ayına hazır olmam lazım. Ama kendimde hiç güç bulamıyorum

öyle deme canım tabiki her ay negatif olması bizi güçsüz kılıyor ama olması için çaba göstermeliyiz tedavini tam olup beklemelisin bu dönemlerden hepimiz geçiyoruz çok yıpratıcı ama yine de güçlü olmaya çalışmalısın 2 yıldır bebek istiyorum ne süreçlerden geçtim ama hala olması için o kadar çok çaba gösteriyorum ki..

Kimi doktor 10. Günde test yapılabilir diyor kendi doktorum adet olmazsan gel dedi ama 5 günüm var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…