- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Ben bugun kirmizi karti gordum maalesef. 3. Basarisiz denemem. Yilmadan devam edicem insallah... en hayirli zamanda olsun..
Bende 2 nisanda yumurtlamam vardi Su an bilmiyorum canım adetimi bekliyorum. Insallah hamile kalirim hemen
Canm eger bat ekleyeceksen 2 mayis benmkituruncu_girl :)
Bende ikinci çocuğumu istiyorum. Eşim çok kararsız.
Yok canim. Polip aldirmistim 4 ay once. 3 aydir da deniyoruz. Doktor alttan muayene normal dedi ama hormon falan bakmadi. Ama ben kendi calstgm yerde baktm hormonlara. Yine de bu adetimde baska bir kadin dogumcuya gidip hormon tahlili yapmasini isticem. Gerekirse tekrar alttan muayene. Esimin tahlilleri normal. Sanirim bende bir sorun var canmCanım diğer aya inş. Bu arada hoşgeldin. Herhangi bi tedavi görüyo musun peki
Yok canim. Polip aldirmistim 4 ay once. 3 aydir da deniyoruz. Doktor alttan muayene normal dedi ama hormon falan bakmadi. Ama ben kendi calstgm yerde baktm hormonlara. Yine de bu adetimde baska bir kadin dogumcuya gidip hormon tahlili yapmasini isticem. Gerekirse tekrar alttan muayene. Esimin tahlilleri normal. Sanirim bende bir sorun var canm
Merhaba kızlar bende çok istiyorum 2.5 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım bizde morfoloji sorunu var bu ay eşimde bende tedavilerimizi tam olduk çatlatma iğnesi kullandım bat 18 nisan sabırsızlıkla bekliyorum mübarek ayların hürmetine Rabbim evlatlarımıza kavuşmayı nasib etsin
Hoşgeldin canım.
İnş. canım hamişsindir bu ay. Güzel haberlerini bekliyorum.
hoşbulduk canm inşallah hayırlısı ile :)
Herşeyin hayırlısı canım. Malesef ben bebeğimi kaybettim.
8. haftada bebeğimin kalbi durdu malesef canımDüşük mü oldu canım neyden dolayı
8. haftada bebeğimin kalbi durdu malesef canımo yüzden herşeyin hayırlısı. Ben hep Rabbimden hayırlısnı sağlıklısını dilemiştim. Hayırlısı böyleymiş demek ki ama halen unutamadım 3 hafta olacak kürtaj olalı.
Amin canım oda zor bir durum nasibi yokmuş demek ki ama bak hamile kalabiliyorsun Allah sağlıklı hayırlı evlatlar Nasib eder tüm isteyenlere inşallah
Ben hiç hamile kalmadım o yüzden hep imkansız gibi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?