Gebeliğe Hazırlık RAMAZANDAN ÖNCE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA!..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

turuncu_girl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
8.110
2.248
698
Merhaba kızlar.
2 hafta önce malesef bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. Şu an korunma dönemindeyim. Mayıs Haziran gibi tekrra hamile kalmak istiyorum. Benim gibi Ramazandan önce hamile kalmayı planlayanları buraya bekliyorum

Ben bugun kirmizi karti gordum maalesef. 3. Basarisiz denemem. Yilmadan devam edicem insallah... en hayirli zamanda olsun..

Bende 2 nisanda yumurtlamam vardi Su an bilmiyorum canım adetimi bekliyorum. Insallah hamile kalirim hemen

Bende ikinci çocuğumu istiyorum. Eşim çok kararsız.

Canım diğer aya inş. Bu arada hoşgeldin. Herhangi bi tedavi görüyo musun peki
Yok canim. Polip aldirmistim 4 ay once. 3 aydir da deniyoruz. Doktor alttan muayene normal dedi ama hormon falan bakmadi. Ama ben kendi calstgm yerde baktm hormonlara. Yine de bu adetimde baska bir kadin dogumcuya gidip hormon tahlili yapmasini isticem. Gerekirse tekrar alttan muayene. Esimin tahlilleri normal. Sanirim bende bir sorun var canm

Öyle düşünme canım. Sebepsizde olmayabiliyo yani çiftlerin her ikisindede bi problem yok ama olmayabiliyo. Yinede testlerini yaptır tabi

Merhaba kızlar bende çok istiyorum 2.5 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım bizde morfoloji sorunu var bu ay eşimde bende tedavilerimizi tam olduk çatlatma iğnesi kullandım bat 18 nisan sabırsızlıkla bekliyorum mübarek ayların hürmetine Rabbim evlatlarımıza kavuşmayı nasib etsin

Hoşgeldin canım.
İnş. canım hamişsindir bu ay. Güzel haberlerini bekliyorum.

Düşük mü oldu canım neyden dolayı
8. haftada bebeğimin kalbi durdu malesef canım o yüzden herşeyin hayırlısı. Ben hep Rabbimden hayırlısnı sağlıklısını dilemiştim. Hayırlısı böyleymiş demek ki ama halen unutamadım 3 hafta olacak kürtaj olalı.

Amin canım oda zor bir durum nasibi yokmuş demek ki ama bak hamile kalabiliyorsun Allah sağlıklı hayırlı evlatlar Nasib eder tüm isteyenlere inşallah

Ben hiç hamile kalmadım o yüzden hep imkansız gibi görüyorum

Canım bizde yaklaşık 1 yıldır kendimiz deniyorduk ama hiç dikkat etmeden yumurtalama günüme falan. Bende hamile kalamamıştım. Dr a gittim klomen ve çatlatma iğnesi verdi ilk ay hamile kalmıştım.
Dr a gittin mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…