- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 46
Haftada 1 kişiye olsa 10 kişi olsak kişi başı 444 olur sence nasilYani kaç günde kaç kisiye okunur canım. Süre uzun olursa belki bilmiyorum
Canım benim iyi Gunde 63~64 okusak yetişir. Ama ben işte yine zorlanirim diye çekiniyorum. Siz bi toparlayin,listeyi bakayim bende kararımı netlestireyimHaftada 1 kişiye olsa 10 kişi olsak kişi başı 444 olur sence nasil
Tamam ozaman gorusuruz insallahhhhCanım benim iyi Gunde 63~64 okusak yetişir. Ama ben işte yine zorlanirim diye çekiniyorum. Siz bi toparlayin,listeyi bakayim bende kararımı netlestireyim
İnşallahTamam ozaman gorusuruz insallahhhh
Canim hamleyimmmm sukurler olsun allah olmayan herkese nasip etsinAllah senden de razı olsun canım benim test günü nezaman dualarimda kalbimde seninle Allahım kabul etsin inşallah
Canım çok sevindim gözün aydınKizlar 3 tup bbek denemem pozitif hamileyim rabbim isteye. Herkese nasip etsin ins saglijli bir sekilde ilerler allah herkese nasip etsin
Çok sukur cooooooooookkkk sevindim çokCanim hamleyimmmm sukurler olsun allah olmayan herkese nasip etsin
Cok sagol canimm allah hayirlisiyla kucaklarimiza almagi nasip etin insCanım çok sevindim gözün aydın
cok sagil.canim darisi senin ve tum isteyenlerin basina ins dualarimdasin canimÇok sukur cooooooooookkkk sevindim çok
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allahım güzel allahım saglikla kucağına almayı nasip etsin AMİNNNN insallahhhh
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
gözün aydın canımCanim hamleyimmmm sukurler olsun allah olmayan herkese nasip etsin
Sagol canim allah raxi olsun rabbim isteyen herkese nadip etsingözün aydın canım
allah tamamına erdirsin çok sevindim
Canım çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Kizlar 3 tup bbek denemem pozitif hamileyim rabbim isteye. Herkese nasip etsin ins saglijli bir sekilde ilerler allah herkese nasip etsin
Sagol canim allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin insCanım çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Ecrincim tebrik ederim, çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlar 3 tup bbek denemem pozitif hamileyim rabbim isteye. Herkese nasip etsin ins saglijli bir sekilde ilerler allah herkese nasip etsin
Canim benim cok sagol allah raxi olsun cok mutlu oldum seni gornceEcrincim tebrik ederim, çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canim benim cok sagol allah raxi olsun cok mutlu oldum seni gornce
Amin canim ain ins bende cok optum grscanım benim, bu sitede senin hamilelik aşamalarını, doğumunu, bebiş büyütme telaşını hep birlikte yaşayacağız inşallah.
öpüyorum seni güzel annetekrar tebrikler