- 1 Haziran 2014
- 1.521
- 858
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de ekle canım
Nasıl kactane oluyor günlük bilgilendirirseniz sevinirim
Nasıl kactane oluyor günlük bilgilendirirseniz sevinirim
Adetliyken okunmaz herslde nezaman basliyorcanım katılıma göre sayı belli olacak inşallah. Ne kadar fazla kişi olursa o kadar az düşer.
Tefriciyyeyi duymuşsundur zaten
BENİDE EKLE TATLIM.....
Adetliyken okunmaz herslde nezaman basliyor
Memnuniyetle canım :)BENİDE EKLE TATLIM.....
BEN ŞİMDİDEN BAŞLICAM HATTA.
ŞU ARALAR İŞTE YOĞUNUNM.
Bende bu arada dusuneyim çalışıyorum iki düş gurubundayim takipteyim :)Dua olduğu çiin adetliykende okunuyor canım. Arkadaşlarla bu haftayı bekleyelim dedik. Bir kaç gün daha beklersek iyi olur sanırım
Bende bu arada dusuneyim çalışıyorum iki düş gurubundayim takipteyim :)
Çabucak karar verdim bak ekleyin benide senin dayende oldu kararim inşallah vesile olur minigim nasip etsinFazla düşünme canım. Tefriciyyeyi araştır. Giriş sayfamıza bakalirsin. Seni az çok tanıyorum. Duaya verdiğin değeride biliyorum.En kısa zamanda bekliyoruz
Çabucak karar verdim bak ekleyin benide senin dayende oldu kararim inşallah vesile olur minigim nasip etsin
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah AMİNNNN insallahhhh
günlük kaç tane okuyorsunuz canım? çalıştığım için zor olur mu acaba bilemedim.Memnuniyetle canım :)
günlük kaç tane okuyorsunuz canım? çalıştığım için zor olur mu acaba bilemedim.
Allah razi olsun canimNara87 . Senin.icin okuyamadigim 296 tefriciyye duasini tamamladim. Rabbim.dualarini hayirlisi ile kabul etsin inşallah