• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugumun Olmasi Icin, Dua'ma katilirmisiniz?

duanız umarım en kısa zamanda kabul olur.Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin canım.2 defa da ben okudum

canm benim inşallah güler yüzlü ikizlerin olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

buranın etiketlerine de dadanmışlar
yazık yahu
koşkaca kadınalrsınız ayıp değilmi ?
geyik yapılacak bi konumu bu ?

akasia canım senin bu topiğin sayesinde bende başladım okumaya ama kendim için okuyorum senin ikadar inanabenimde ihtiyacım var. hemde sadece kendim okuyorum benim için okuyan yok.allahım inşallah kabul eder..

akasia canım senin bu topiğin sayesinde bende başladım okumaya ama kendim için okuyorum senin ikadar inanabenimde ihtiyacım var. hemde sadece kendim okuyorum benim için okuyan yok.allahım inşallah kabul eder..

insallah canim allah kabul eder
burdan herkesle paylasiriz mutlu haberi mafoldumben

buranın etiketlerine de dadanmışlar
yazık yahu
koşkaca kadınalrsınız ayıp değilmi ?
geyik yapılacak bi konumu bu ?

ben yazdım:kedi:
ask olsun asiayam kırılmaz samımıyetten canım baskasına asla yazmamopuyorumnanaktan
kızma emiolumunekankayizsmile

ben yazdım:kedi:
ask olsun asiayam kırılmaz samımıyetten canım baskasına asla yazmamopuyorumnanaktan
kızma emiolumunekankayizsmile

Ne bilim böyle hasas bi konuda hoş gelmedi gözüme :1rolleyes:
akasia rahatsız olmuyosa zaten sorun yokturyerimseniben
ama kezen görmesin :1:

bnde senın gıbı bebek bekleyenlerdenım senınlen topıklerde cok karsılasıoruz 8.5 ay oldu beklemek gercekten zormus
ozel gunumde olmasaydım butun ıctenlıgımlen duana katılmak ısterdım
rabbım bu yolda olan tum anne adylarının kucagını doldurmayı vede dualrımızı kabul etmeyı nasp etsın..

bnde senın gıbı bebek bekleyenlerdenım senınlen topıklerde cok karsılasıoruz 8.5 ay oldu beklemek gercekten zormus
rabbım bu yolda olan tum anne adylarının kucagını doldurmayı vede dualrımızı kabul etmeyı nasp etsın..

istekli olman yeter canim
allah kucaklarimizi bos koymasin canim
saolsun kizlar okuyorlar benle beraber
pazara kalmadan bitirmek istiyorum insallah

ismini banada yazarmisin bende okumak istiyorum senin icin allahim hayirli evlatlar nasip etsin sana

bunu okumak için güzel günde olmak gerekmiyor diye biliyorum:uhm: yanlışsam biri beni düzeltsin lütfen:uhm:

akasiam :ecrin_bebek: +5 :emir_bebek:

Back
X