Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cocugumun Olmasi Icin, Dua'ma katilirmisiniz?
- Konu Sahibi Akasia
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?duanız umarım en kısa zamanda kabul olur.Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin canım.2 defa da ben okudum
canım 150 tane okudum
Şeniz
canım +50 dahaopuyorumnanaktan
Canım 10 tane okudum bende Rabbim duanı kabul eder inşallah..
Şeniz
akasia canım senin bu topiğin sayesinde bende başladım okumaya ama kendim için okuyorum senin ikadar inanabenimde ihtiyacım var. hemde sadece kendim okuyorum benim için okuyan yok.allahım inşallah kabul eder..
insallah canim allah kabul eder
burdan herkesle paylasiriz mutlu haberi mafoldumben
buranın etiketlerine de dadanmışlar
yazık yahu
koşkaca kadınalrsınız ayıp değilmi ?
geyik yapılacak bi konumu bu ?
ben yazdım:kedi:
ask olsun asiayam kırılmaz samımıyetten canım baskasına asla yazmamopuyorumnanaktan
kızma emiolumunekankayizsmile
- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
ben yazdım:kedi:
ask olsun asiayam kırılmaz samımıyetten canım baskasına asla yazmamopuyorumnanaktan
kızma emiolumunekankayizsmile
Ne bilim böyle hasas bi konuda hoş gelmedi gözüme :1rolleyes:
akasia rahatsız olmuyosa zaten sorun yokturyerimseniben
ama kezen görmesin
- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
bnde senın gıbı bebek bekleyenlerdenım senınlen topıklerde cok karsılasıoruz 8.5 ay oldu beklemek gercekten zormus
ozel gunumde olmasaydım butun ıctenlıgımlen duana katılmak ısterdım
rabbım bu yolda olan tum anne adylarının kucagını doldurmayı vede dualrımızı kabul etmeyı nasp etsın..
rabbım bu yolda olan tum anne adylarının kucagını doldurmayı vede dualrımızı kabul etmeyı nasp etsın..
bnde senın gıbı bebek bekleyenlerdenım senınlen topıklerde cok karsılasıoruz 8.5 ay oldu beklemek gercekten zormus
istekli olman yeter canim
allah kucaklarimizi bos koymasin canim
saolsun kizlar okuyorlar benle beraber
pazara kalmadan bitirmek istiyorum insallah
bunu okumak için güzel günde olmak gerekmiyor diye biliyorum:uhm: yanlışsam biri beni düzeltsin lütfen:uhm:
akasiam :ecrin_bebek: +5