tamam canim haber verdiyin icin tesekkur ederimKızlar ben bildirim yaptım zannediyordum kusura bakmayın hakkınızı helal edin ben kendim ve kendimden sonra 3 arkadas dahil yani liste sonuna kadar okudum hepinizden Allah razı olsun hak yemek istemem eğer yanlışım varsa hakkınızı helal edin
Naracim. Arkadslardan bazilari bu eksikleri okuyor ama okurken şu kişi icin okuyorum denmesi daha iyi olmaz mi. Sonucta herkes icin eksik sayi farkli. Yani toplam bir sayi degil ortaki. Herkesin eksik duasi farklı. Oyle olunca okuyn arkadaslarimizin kisi ismi anarak okumasi kanaatindeyim . NE DERSINIZ ?
allah razı olsuncanım benim 592 tane eksik kalmış sanırım onlarım tamamını ben okuyorum inşaallah
Canim zaten.komseyw sen su kadar oku de demedim.tabiiki de iyi olur. amma ben kimseye mutlaka sen bu sayida oku diyemem. kimin neye gucu catiyorsa o kadar okuyor
ben evet derim. amma 14 arkadasin okumasi tam bitmedi. INSALLAH yarina kimi kalan sayiyi da okurum. sonra da kendi eksiklerimi tamamlarim. amma yeniden baslamak istersenizse cok memnun olurumeksikleri tamamyayalımda ,tekrar okuyan arkadaşlarla devam edelimmi nedersiniz
saol canim.Allah razi olsunbu salavatın gücü çok büyük okuyalım inşallah yalnız bu sefer okuyabilecekler katılsın tamam önemli bir mazereti olana bir şey dememde olmayanda ayıp ediyor,aayna ve melsmelissayada söyleyelim benim kendi okumamda var ondan daha fazla okuyamıyorum yoksa okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?