belki okudular diye bekliyorumnara canım kaç eksik var söyle okuyabilenler okusun canım mutlaka sebebi vardır okuyamaynların
canım hepsini sen nasıl okuyacaksın çok gelir okuyabilecek arkadaşlarla paylaşalım istersen ben şimdilik 250 tane alıyorum fırsatım oldukça yine almaya çalışırımarkadaslar okumalar cok uzandi bazi arkadaslardan da haber yok. o yuzden ben eksikleri tamamlayacam. okuyan ve okumayan her eksden Allah razi olsun. cok isterdim her kesin okumasi Ramazanda olsun... benim de iyi takip etmeme sebebimden sikintlar oldu. Amma INSALLAH ki dualarimiz kabul olur
canim listeni ben basladim ben kurdum o yuzden ben sorumluyum. kimseyi de oku diye mecbur edemem. okumak isteyenlerden de Allah razi olsuncanım hepsini sen nasıl okuyacaksın çok gelir okuyabilecek arkadaşlarla paylaşalım istersen ben şimdilik 250 tane alıyorum fırsatım oldukça yine almaya çalışırım
canım sen başlattın ama hepimizde gönüllü katıldık sonuçta hassasiyetini anlıyorum ama hepsini yüklenmek zorunda değilsin sen 250 yaz bana başladım okumaya zatencanim listeni ben basladim ben kurdum o yuzden ben sorumluyum. kimseyi de oku diye mecbur edemem. okumak isteyenlerden de Allah razi olsun
canım sen başlattın ama hepimizde gönüllü katıldık sonuçta hassasiyetini anlıyorum ama hepsini yüklenmek zorunda değilsin sen 250 yaz bana başladım okumaya zaten
canım ben 250 okudum yazarsın eksiklere okuyabilirsem yazarım
bana da +50 yazar mısınız
çalışıyorum okuyabildiğim kadar okudum
okursam yazarım yine
Naracim. Arkadslardan bazilari bu eksikleri okuyor ama okurken şu kişi icin okuyorum denmesi daha iyi olmaz mi. Sonucta herkes icin eksik sayi farkli. Yani toplam bir sayi degil ortaki. Herkesin eksik duasi farklı. Oyle olunca okuyn arkadaslarimizin kisi ismi anarak okumasi kanaatindeyim . NE DERSINIZ ?EKSIKLER:
11. Twettygirl - okumasi - 596 EKSİK
6- @_tuba_21 -296
11. @Twettygirl -300
12. @suleeeem - okumasi - 592 EKSİK
6- @_tuba_21 -296
11. @Twettygirl -296
13.gulbera OKUMASI -888 EKSİK
6- @_tuba_21 -296
11. @Twettygirl -296
12.suleeeem 296
14. @687403_igt OKUMASI -888 EKSİK
6- @_tuba_21 -296
11. @Twettygirl -296
12.suleeeem 296
TOPLAM 596+592+888+888=2964 EKSİK
Gulbera -250
whitepearll -250
abcde_123-50
Nara 24 -500
Toplam 1050
kalan 1914
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?