Okudum
Nerelerdesin arkadaşım sen yaaKızlarrr yogunummm bayram öncesii ancak yetişebiliyorummm white pearl arkadaşımız ve red arkadaşımız için okudum bilginiz olsun veee sıraa bana geldiii
Hosgeldin safalar geNerelerdesin arkadaşım sen yaa
Sira sana gelmedi sanirim. Arkadaşın listesi bitmemiş gibi duruyor. Liste sahipsiz kalmis sanirim yine.kızlar sıra bende mi
Naracim birkac kisi kaldi bi takip etsen canim ya. Benim firsatim olmuyorkizlar Ramazanin bitmesine az kaldi. bacardikca hizli okuyalim. saqolsun arkadaslarla liste ile ilgileniyorlar. kim yetisdire biliyorsa her gun okusun ki her kesin duasi ramazanda okunsun
canım listeyi bi yenilermisin.. kimlere okundu okunmadı..kizlar Ramazanin bitmesine az kaldi. bacardikca hizli okuyalim. saqolsun arkadaslarla liste ile ilgileniyorlar. kim yetisdire biliyorsa her gun okusun ki her kesin duasi ramazanda okunsun
canim at yazarim tabiBen akşamları elimden geldiğince okumaya çalışıyorum kızlar hani giremesem de okuyorum bilginiz olsun ben duam için nara sana özel msj atsam sen yazsan olurmu sen çok güzel yazıyosun çünkü
olur canimCANLARIM 2 GÜNDÜR ÇOK YOĞUNDUM . DAİREDE YALNIZIM VE İZNE AYRILACAĞIM TOPARLAMAYA ÇALIŞIYORUM. BİR KISMINI DA ABLAMA OKUTSAM OLUR MU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?