Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Whitepearll -dahil her kesin okumasini okudum. listeyi duzenlediyin icin Allah senden razi olsun
O kadarını bilemiyorum canım. Naraya mesajda attım. Gelince kontrol eder sanırım
kızlar sağolun sizde ilgileniyorsunuz. şimdi eski okumalar ne olcak arkadaşlardan haber yok. gerçekten okuyamayacaklarsa gönüllüler tamamlasın. sonuçta herkes dua için burda. listede ilerleme olmuyor bari haber alalım böyle olmuyor. eksikleri aramızda paylaşırız. uzaması karışması iyi değilokuyanı direk ekleyelim yoksa.. sıkıntı.
derya da okudu bana mesaj atmisSenden de canım. Hoşgeldin. Whitepearll arkadaşımız için sadece Twettygirl arkadaşımızdan haber gelmedi haberin olsun.
Birde melisa için bir kontrol edebilirsen iyi olacak. Eğer sadece derya ve tuba eksik ise onlarda okuyorlar. Eksik kalmayacak yani
Okudum canımSULEEM CANIM SEN WHİTEPEARLL İÇİN Mİ OKUDUN
redveltaceyede okudun dimi tatlım.arkadaşlar ben bütün listeyi tamamladım Rabbim kabul etsin inşaallah
evet canım listedeki herkes için okudum eksik yokredveltaceyede okudun dimi tatlım.
arkadaşlar ben bütün listeyi tamamladım Rabbim kabul etsin inşaallah
redvelvedcake için okudum rabbim kabul buyursun inşallah
redvelvetcake için okudum. Rabbim gönlüne göre versin.
redvelvedcakeiçin okudum
Allah kabul etsin
10. @Redvelvetcake - 296x2 okudum