Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melisamelisin bittimi duası peki.. oda karışmış gözüküyoduu.Canım twit ile naradan ses çıkmadı. Onlarda tamam derse whitepearl bitecek diğer arkadaşımıza geçeceğiz.
Nara zorlanacağı için yardımcı olayım dedim.
Eksik 3 dua ile diğer listeye geçelim derseniz geçelim.
Birde melis arkadaşımız için tubanın okuyup okumadığı konusunda haber bekliyoruz.
Yani anlayacağın biraz karışmış.
İnşallah en kısa zamanda toparlar yolumuza devam ederiz. Bu gidişle bayrama biraz zor gibi. Hızlanıp ve birazda takip edip bayrama yetişsek çok güzel olacak.
5. DeryaDeniz28 -8. Melisamelisss -okumasi basladi. 2 gunde bir kisiye okuruz. bir aya ancak yetisir. her kesden ricam zamaninda okuyub haber versin
1. Nara - 296 okudu
2. Dyg_brk - 296 okudu
3. Gulucukgs - 296 okudu
4. Abcde_123 - 296 okudu
5. DeryaDeniz28 -
6. Tuba_21 -
7. Damla 22 - 296 okudu
8. Melisamelisss - 296 okudu
9. Whitepearll - 296 okudu
10. Redvelvetcake - 296 okudu
11. Twettygirl -
12. Suleeeem -
13. Gulbera - 296 okudu
14.687403_igt - 296 okudu
15. Nara - 296 okudu 296 okudu
8. Melisamelisss - -nin duasi
MELİS ARKADAŞIMA HAYIRLI ATAMASINI EN KISA ZAMANDA NASİP ET VE ÇOK MUTLU OLACAĞI YERE ATAMASINI ÇIKAR EL MÜCİB EL FETTAH EL REZZAK ADINLA.ARKADAŞIM HAYALİNDEKİ GİBİ MESLEĞİNE KAVUŞSUN, İŞİNDE İSTEDİĞİ GİBİ KOLAYLIKLARLA RAHATLIKLARLA İLERLESİN. HAYATINDAKİ KİŞİ HAYIRLI İSE TEZ ZAMANDA KAVUŞSUNLAR HAYIRSIZSA TEZ ZAMANDA KİMSE ÜZÜLMEDEN AYRILSINLAR VE ARKADAŞIMA TEZ ZAMANDA SENİN KATINDA HAYIRLI ,HUZURLU,İÇİNE SİNECEK, ÇOK MUTLU OLACAĞI BİR EŞ NASİP ET. İKİ DÜNYASINI DA KURTARACAK HAYIRLI İŞ,HAYIRLI EŞ NASİP ET VE ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA ONA KOLAYLIKLARLA SUN YÜCE RABBİM. HASBİNALLAHÜ VE NİMEL VEKİL. SEN BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE TÜM MÜSLÜMANLARIN DERTLERİNE YA ŞAFİ ADINLA ŞİFA VER. DÜNYADAKİ TÜM ACI ÇEKEN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE ELİNİ UZAT YAR VE YARDIMCILARI OL. AMİN.
dua eden herkese şimdiden teşekkürler kızlar
Whitepearll - annesi listeden ciktiqi icin onun yerine kendimi bir daha ilave edib sona aldim. ben iki kisilik okuyacam
LİSTE ALIMA KAPATILMIŞTIR. KIZLAR YENİ LİSTE BU ŞEKİLDE OLUŞTU VE KİŞİ BAŞI OKUNACAK SAYI 296 DUA SAHİBİ 296+4 ADET OKUYACAK . RABBİM BU RAMAZANDA AÇILAN ELLERİMİZİ , EDİLEN DUALARİMİZİ GERİ ÇEVİRMESİN.AMİN.AMİN.AMİN
RABBİM HATALARIMIZI BAĞIŞLA, KUSURLARIMIZI AFFET ,SENİ ÇOK SEVİYORUZ BİZİ SENSİZ BIRAKMA. SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.
kizlar lutfen okumlari gecikdirmeyelim
melisa arkadaşımız dün tuba ve derya okumamış dedi. tub.a arkadaşımız haber verdi okuyor. deryada cumaya kadar okuyacağım diye paylaşmış. ben melisadan sonra aldım o tamam diye yeni listeye geçildi diye düşündüm.
Eğer melisada 2 eksik varsa onlarda tamam.
sıradaki yeni arkadaşa geçelimmi. ben okumuyu başladım bile...
bence vakti olan sıradaki arkadaşa okusun böyle daha geç bitiriyoruz listeyi
Whitepearll -dahil her kesin okumasini okudum. listeyi duzenlediyin icin Allah senden razi olsunNARACIM SENDE OKUMAMIŞ GÖRÜNÜYORSUN BU ARADA SENDE OKUDUN MU
hoş geldin canımWhitepearll -dahil her kesin okumasini okudum. listeyi duzenlediyin icin Allah senden razi olsun