• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim, tepsi kebabını ve hünkar beğendiyi bi dahaki misafirlerim için menüye koydum. Kayınvalidem kırmızı et ve patlıcan yemiyor onlara yapamam:KK66: fırında tavuk yapıyım, bulgur pilavı ve yoğurtlu çorba:)) barbunya zeytünyağlı, zaten buzluğumda taze var, hemen yapıyorum onu:) salata cacık falan. Dondurma da iyi fikir ben yerim:) onlar ramazanda sütlü nuriyelerini alıp gelirler fix:KK66: ben sevmiyorum zaten onu, yemiycem :) midem hala fene, ama bence de yoğurt çorbası rahatlatır.. Cacık yerine karpuz kesmem daha mantıklı ama sanırım, çorba da yoğurtlu ya.. Hepinize güzel fikirleriniz için teşekkür ederim canlar:KK66: ben mutfağa giriyorum, hepimize kolay gelsiiinnn
Kolay gelsin kuzummmm, guzel bir menu oldu misafir icin

kayınvalide geldi mi kasıyor insanı anlıyorum canım bi çorba bi patatesli tavuk ya da köfte salata pilav yaparsın canım hem oruçlu oruçlu çok yorma kendini.:KK51:inşallah bebişlerimizi Fit bir şekilde kucağımıza alırız inşallah :KK66:

Kendimi o halde düşününce fena oluyorum o yüzden çok gaza geldim canım hedeflerimiz aynıymış gerçekten bu bir işaret olmalı :KK49:hepberaber el ele Zayıflamaya o zman kızlar :KK9:

Amin canım inşallah bu duyguyu tatmaya herkese nasip etsin:KK36:
Bu arada tebrik ediyorum iradene bayıldım:KK9:sadece bi hatırlatma yapayım kızlar eğer çorba içiyorsanuz yanında makarna ya da bulgur türü şeyler yemeyin derim çünkü karbonhidrat hakkınızı hem ekmek hem çorba hem de makarna türü şeylerden baya almış olursunuz birini seçerseniz daha güzel olur .
Gercekten hedefimiz ayniymiş canim, Rabbim saglikla zayiflayip bebislerimize saglikla kavusmayi nasib etsin.

Yasasiiinn kabul ettiğiniz için çok mutlu oldum:KK68: ben kendimden bahsediyim 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yasinda kizim var:KK200: 165 boyunda 58 kiloyum 8. Takimdan 55 kiloyla mezun oldum fakat bu aralar biraz saldim hemen toparlanmam lazim hedefim 53 haftada 6 gün 30 dk insanity max 30 yapiyorum bu hafta bileğimi incilttigim icin 3 gün yapabildim pazartesi devam edicem çarşamba günü regl oldum o yüzden hala oruç değilim bu arada diyte başlangıç kilom 75 di 75 drn 55 e düştüm :KK49:

Canım valla beni gaza getirdi by mesajın ben de yarım saat Leslie ile yürüdüm (oruçluyken anca bu kadr oldu)ama yine kar değil mi :KK5:
Supersin canim. Ne kadar hareket, o kadar iyi :KK49:
Yasasiiinn kabul ettiğiniz için çok mutlu oldum:KK68: ben kendimden bahsediyim 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yasinda kizim var:KK200: 165 boyunda 58 kiloyum 8. Takimdan 55 kiloyla mezun oldum fakat bu aralar biraz saldim hemen toparlanmam lazim hedefim 53 haftada 6 gün 30 dk insanity max 30 yapiyorum bu hafta bileğimi incilttigim icin 3 gün yapabildim pazartesi devam edicem çarşamba günü regl oldum o yüzden hala oruç değilim bu arada diyte başlangıç kilom 75 di 75 drn 55 e düştüm :KK49:
Tebrik ederim canim super kilo vermişsin, masallah. Ramazanda da tekrar 55e inersin insallah:KK55:
Fit anne olmuşsun, bizim de hayalimiz :KK48:

Nasıl düştün 75ten 55e cnm kaç ayda düştün

Nasıl düştün 75ten 55e cnm kaç ayda düştün

Kalori saydim canım hep 1000 1200 kalori aldım akşam 6dan sonra da hiçbirşey yemedim 3 ay içinde 13 kilosunu verdim ama sonra yavaş verdim bzen bıraktığım biraz kilo aldığım oldu toplam 20 kiloyu vermem 1 sene sürdü canim :)

Supersin canim. Ne kadar hareket, o kadar iyi :KK49:

Tebrik ederim canim super kilo vermişsin, masallah. Ramazanda da tekrar 55e inersin insallah:KK55:
Fit anne olmuşsun, bizim de hayalimiz :KK48:

Fit anne olmak süper kimse kızım olduguna inanmıyor :KK76:

Kalori saydim canım hep 1000 1200 kalori aldım akşam 6dan sonra da hiçbirşey yemedim 3 ay içinde 13 kilosunu verdim ama sonra yavaş verdim bzen bıraktığım biraz kilo aldığım oldu toplam 20 kiloyu vermem 1 sene sürdü canim :)
Süpersin canımm bende ramazandan sonra 7den sonra yememeyi denicem. Peki abur cubur yedinmi yani çikokata kurabiye vs vs

Süpersin canımm bende ramazandan sonra 7den sonra yememeyi denicem. Peki abur cubur yedinmi yani çikokata kurabiye vs vs

Saol canım valla bi 10 15 kilo verene kadar baya bi sıkı yaptim diyetimi çookk nadir yemişimdir ama sonlara dogru yedim ölcülü bi sekilde kalori sınırımı aşmadan

Saol canım valla bi 10 15 kilo verene kadar baya bi sıkı yaptim diyetimi çookk nadir yemişimdir ama sonlara dogru yedim ölcülü bi sekilde kalori sınırımı aşmadan
Cok saol canımm bu bana cok güzel motivasyon oldu ramazan süresince zaten diyetteyim ramazandan sonrada devam ettircem sanada basarılar cnm tebrik ederim bikaç kilo dert degil verirsin onluk rakamlı kilolar vermişsin sonuçta :KK54:

Kızlarrr feci haldeee tokumm patlamak üzrreyimmm. Bu akşamki iftar menim 1bardak limonlu se ve 1hurma ile oruç açtım arkasından 1kase mercimek çorbası ardından azyaglı bi salata, 7kaşık diyet kabak yemeği, 2dilim çavdar ekmeği ve yarım kase yogurt. Allahım sanki dünyaları yedim o derece şişim corbayı içtikten sonra ara vermedim ondan sanırım :KK35:

Tatli hatunlar, bugun de iftar ettik cok sukur.
İftarda domates corbasi, z.yagli fasulye ve et sote yedim.
Salata da vardi tabi ki.
Yogurt yemedim cunku benim gibi kansizligi olanlarin et tavuk vs yediginde sut urunleri yememesi tavsiye ediliyor, bol limonlu salata ile et yenirse demir daha iyi emiliyor, aile hekimimin tavsiyesidir.
Çayi da iftardan en az 1 saat sonra iciyoruz. Corbadan sonra yine namaz molasi verdik, daha rahat ediyor midemiz.
Bakalim sizin nasil gecti iftarlariniz :KK54:

Kızlarrr feci haldeee tokumm patlamak üzrreyimmm. Bu akşamki iftar menim 1bardak limonlu se ve 1hurma ile oruç açtım arkasından 1kase mercimek çorbası ardından azyaglı bi salata, 7kaşık diyet kabak yemeği, 2dilim çavdar ekmeği ve yarım kase yogurt. Allahım sanki dünyaları yedim o derece şişim corbayı içtikten sonra ara vermedim ondan sanırım :KK35:
İftardan sonra öyle oluyor canim, corbadan itibaren şişmiş hissediyorum ama sirf tum yemeklerden gereken faydasini alayim diye yiyorum.

Hoşgeldin canım öncelikle:)
Maşallah çok azimlisin tebrikler:KK9:bizde senin gibi olmak istiyoruzHoppa

İftardan sonra öyle oluyor canim, corbadan itibaren şişmiş hissediyorum ama sirf tum yemeklerden gereken faydasini alayim diye yiyorum.
Aynen canım inanki yemesem 1çorbayla bile dururum bütün gün ama dediğin gibi hemde metabolizmamı yavaşlatmak istemem haliyle

Back
X