- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
ne güzel gün geçtikçe daha kalabalık oluyoruz...
benim dünkü sahur menüsü: 2 kaşık naneli yoğurt, yarım simit, 4-5 adet zeytin, açık şekersiz çay
bugünkü iftar menüsü: uydurmasyon salata ( göbek marul, mısır, zeytin, kaşar, ızgara et, domatesten oluşuyor, yağ koymadım, sirke ekledim biraz), 1 bardak diyet kola, 3 dilim kızarmış ekmek
iftardan sonra evi temizledim, yaklaşık 2.5 saat sürdü, bunu spora sayıyorum, bugün leslie yapamayacak kadar yoruldum
az önce de dondurma yedim 2 -3 top kadar
sahura yine kahvaltı tarzı bişeyler düşünüyorum
Maşallah hocam sizebilin bakalım kim 67.9 u gördü bu sabahhhhokullar açılana kadar 63-62 olaydım iyiydi. öğrencilerimi şaşırtmak istyorum sahurda bir tabak tel şehriyeli sütlü çorba içtim , proteini de aldım hafiften .bir kupa da ballı sirkeli su yaptım ama ancak yarısını içebildim , çok doydum çünkü.. 3-4 bardak da su .. iftarda da bi tarhana çorbası yaparım heralde , yanına da güzel bi salata.. başka yemekler de yapıyorum ev halkına ama onlara bakamıyorum bile çorbadan sonra. maşşallah nazar değmesin bana
sinosis sende muhteşemsin az yiyiosun ve fakat ben gibisin sütlü tatlılara bayılıyorum ama haftada bir serbest bırakıyorum artık kendime.birde solgarın krom hapını tavsiye ederim yemekte içiyorum ve tatlı isteğim olmuyo hiç. hatta meyveler bile çok tatlı gelemeye başlıyo yiyemiyosun.ramazan girince bıraktım.meyve yemem lazım çünkü.
tatlıların kalorisine bakınca yeme isteğinde kayboluyo spor yaparken.çünkü o kadar kalori şu kadar sürede yakmam laızm hesabını yapınca baya bi stres oluyosun zaten :))
hepimize fit günler dilerim canım :)
bilin bakalım kim 67.9 u gördü bu sabahhhhokullar açılana kadar 63-62 olaydım iyiydi. öğrencilerimi şaşırtmak istyorum sahurda bir tabak tel şehriyeli sütlü çorba içtim , proteini de aldım hafiften .bir kupa da ballı sirkeli su yaptım ama ancak yarısını içebildim , çok doydum çünkü.. 3-4 bardak da su .. iftarda da bi tarhana çorbası yaparım heralde , yanına da güzel bi salata.. başka yemekler de yapıyorum ev halkına ama onlara bakamıyorum bile çorbadan sonra. maşşallah nazar değmesin bana
ne güzel gün geçtikçe daha kalabalık oluyoruz...
benim dünkü sahur menüsü: 2 kaşık naneli yoğurt, yarım simit, 4-5 adet zeytin, açık şekersiz çay
bugünkü iftar menüsü: uydurmasyon salata ( göbek marul, mısır, zeytin, kaşar, ızgara et, domatesten oluşuyor, yağ koymadım, sirke ekledim biraz), 1 bardak diyet kola, 3 dilim kızarmış ekmek
iftardan sonra evi temizledim, yaklaşık 2.5 saat sürdü, bunu spora sayıyorum, bugün leslie yapamayacak kadar yoruldum
az önce de dondurma yedim 2 -3 top kadar
sahura yine kahvaltı tarzı bişeyler düşünüyorum
çok güzel tebrik ederim... bence okullar acılana kadar 62 den dahada ınersın super :) şu su olayı ve uyanana kadar sureklı tuvalete cıkma olayı benıde delı edıyorama napalım su lazım bıze su :)
Tekrardan merhaba herkese :))
Sahurda şunları yiyeceğim;
1 dilim börek (ekmek yerine)
3 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 haşlanmış yumurta
ayyy inşama ben çok çatladım yaa geçer mi onlar acaba o yüzden hızlı kilo vermek istemiyorum ama verdikçe veresim geliyo
valla benımde bacaklarımın ust tarafında o catlaklardan var canım ya ve bılıyorum kı onların gecmesı baya zor ama bunun ıcın acılmıs topıkler var lımonla kahveyı karıstırıp ovuyorlar catlaklı bolgeyı ama onunla ugrasmak gerekıyor baya ben oyle ıslere pek gelemeyenlerdenım bana krem versınler ben surerımmmmmmmmsen ıstersen bır dolas o topıklerı eger ben ugrasırım bacım yeter kı gecsın dıyorsan....
ama tabıykı en guzelı yavas kılo vermek ve bence bol bol leslıe yap ben 5mil gunde bazen 2 kere yapıyordum bır sıkılastım bır sıkılastım harıka:) hem bu sekılde sporda yaptıgın ıcın fazla catlamazsın dıye dusunuyorum...aman zayıflamak cok guzel.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?