ramazanda kilo veriyorum

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
arkadaşlar ben 49 kiloyum 22 yaşındayım yaşıma göre oldukça zayıf bir görüntüm var ve bundan rahatsız oluyorum ramazanda millet kılo alır ben veriyorum aksine ne yapmalıyımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Aynı sorun bende de var. Zaten zayıfım bi de Ramazanda daha çok kilo veriyorum. Forumda biraz gezinmek istiyorum bilgi alabilmek için.

arkadaşlar başka bir arkadaş ramazanda nasıl kilo alınır isimli konu açmış oraya gelin isterseniz ordan devam edelim
bende aynı konudan muzdaribim
ramazanda çok zayıflıyorum

cnm bnede 23 yaşındaim 168 e 41 kiloyum senden zayıflarıda var bak üzülme.:) önceleri yemekle pek aram yoktu ama şimdi acayip iştahlıyım ama çok zor kilo alıyorum. ramazanda dahada zayıflamaktan korkuyorum oyuzden kendimi çok zorluyorum iftardan sonra ağzımın boş durmamasına özen gösterşyorum(

arkadaşlar sık sık yemek yiecez sahura kadar başka çaresi yok...bol bol sıvı tüketmek daha faydalı olucak katı besinleri almayı sewmiyosanız meyve suyu ayran tüketmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…