Benimde canım istiyor ama yapmayı üşeniyorumBugün biz buzluğa başvurduk
Mercimek çorbası
Buzluktan taze fasulye
Şehriye pilavı
Klasik yeşil salata
Tatlı yapsam mı bilmiyorum üşeniyorum
Bende bir tepsi revani var dün iki dilim yedim gerisi duruyorBenimde canım istiyor ama yapmayı üşeniyorum
2 dilimde bana yollayıverBende bir tepsi revani var dün iki dilim yedim gerisi duruyor
Komşulara veresin var iftar niyetine
Ondan yazdım yakın olsak tık tık komşu buyur yapardım2 dilimde bana yollayıver
Bugün biz buzluğa başvurduk
Mercimek çorbası
Buzluktan taze fasulye
Şehriye pilavı
Klasik yeşil salata
Tatlı yapsam mı bilmiyorum üşeniyorum
en pratiği evde süt ve irmik varsa sütlü irmik tatlısı ya da irmik veya un helvasıBenimde canım istiyor ama yapmayı üşeniyorum
kimse yemiyorsa dağıtmak en mantıklısı. çok kalınca bayatlıyor çünkü.Bende bir tepsi revani var dün iki dilim yedim gerisi duruyor
Komşulara veresin var iftar niyetine
Aslında kolay Lale ablacım da işte senin kız ufak e uykularda daha tam değil insan o zaman enerji bulamıyor hiç. Yoksa asla senden kacmazdiHazır canım benim hazır.
Kolay mı öyle pide yapmak?
Ne bileyim aklıma gelmedi,akşam kocam getirecek demek.
Bilmiyorum ki bir ara gidip de kan tahlili vereyim bari.
Ünlü irmik helvası da çok güzel oluyor tavsiye ederim arkadaşlaren pratiği evde süt ve irmik varsa sütlü irmik tatlısı ya da irmik veya un helvası
Unlu yazmak istemiştim düzeltme zamanıda geçmişÜnlü irmik helvası da çok güzel oluyor tavsiye ederim arkadaşlar
Bende ünlü diye bir helvacı var ondan bahsediyorsun zannettimUnlu yazmak istemiştim düzeltme zamanıda geçmiş
Unlu yazmak istemiştim düzeltme zamanıda geçmiş
valla ünlü olsun ünsüz olsun helva yerimBende ünlü diye bir helvacı var ondan bahsediyorsun zannettim
Bende çok seviyorum. Kızım çok güzel un helvası yapıyorvalla ünlü olsun ünsüz olsun helva yerim
ayıptır söylemesi ben de çok güzel yaparımBende çok seviyorum. Kızım çok güzel un helvası yapıyor