- 15 Haziran 2016
- 7.701
- 20.397
- 38
Allah razı olsunçok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunçok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Size de geçmiş olsun size ne olduTavuk suyuna tel şehriye çorbası
Patates kavurması
Mevsim salata
Ayran ve karışık turşu
Ailece hastalandik biz de bir kişiye geldimi herkese geliyor.
Geçmiş olsunTavuk suyuna tel şehriye çorbası
Patates kavurması
Mevsim salata
Ayran ve karışık turşu
Ailece hastalandik biz de bir kişiye geldimi herkese geliyor.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Teşekkür ederim.Size de geçmiş olsun size ne oldu
Ah bu bilinçsiz bencil insanlar……Te
Teşekkür ederim.
1 hafta önce babamın iş yerine akrabası gelmiş, küt küt öksürüyor ağzında maske vs yok burnu akıyor vs hatta babamda hasta isen niye geldin demis o kişiden önce babama, sonra anneme,bana geçti kardeşimle karsilikla dairede oturuyoruz çok onlarada geçti
Öksürük,ateş, titreme,burun ,baş ağrısı ,boğaz ağrısı ve yanmasi, vücutta agri tek korkum şuan 19 aylık yeğenim var ona geçmesin şimdilik iyi durumda o.
Daha önce de olmuştuk aynı böyle faranjit çıkmıştı,onda da kürü öksürük vs oluyor.Ah bu bilinçsiz bencil insanlar……
Kovid misiniz acaba ya
Allah şifa versin
Geçmiş olsun inşallah arkadaşım.Daha önce de olmuştuk aynı böyle faranjit çıkmıştı,onda da kürü öksürük vs oluyor.
Allahım acil şifalar versin güç kuvvet versin inşallah arkadaşım.Çok teşekkür ederim
O kadar zor bir durumdayım ki salgından olsa basit gelecek inan
Midem çok hasta, yemeden içmeden uyumadan yaşamaya çalışıyorum aylardır, takviye vitamin filan da kullanamıyorum, sürekli hastanedeyim. Midemde kanamalar da oluyor ama şuan endoskopi filan yapılamıyor, ilaç verilemiyor, hafif ilaçlarla üç ay daha idare etmem gerek. Ciddi bir kansızlığım var. Bayağı kötü durumdayım yani. Öfff niye anlattım ben bunları şimdi
Size hayırlı iftarlar
Allah razı olsun kocaman kucaklıyorum siziAllahım acil şifalar versin güç kuvvet versin inşallah arkadaşım.
Bol bol dua edeceğim hem size hem tüm hastalara…