Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuRamazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2024)
Benim küçük cimcime telefonumu kırdı. Bugün yaptırdık ama eski halini şimdiden özlüyorum. Telefon bi çeşit oldu
Iftarda Domatesli şehriye çorbası Fırında soslu tavuk Pirinc pilavı ve mevsim salata vardı.
Dün misafirlikteydik. Orda da tavuk vardı menüde. Gitgitlamaya başlayacağız yakında.
Sahurda pek oralı olmuyorum eşim hazırlıyor. Dün patates kızartması yapmış. Bu gece ne yapacak bilmiyorum Bana kalsa sahur yapmam da.. ona eşlik ediyorum işte.
Sizleri seviyorum hanımlar . Allah oruclarinizi kabul etsin.
Sabahtan beri oradan oraya koşturdum evin içinde. Öyle yoruldum ki anlatamam.
Kocam evdeyken biraz iş yapayım dedim ama yoruldum. Çamaşır,ütü,yarına iftar hazırlığı,ev toparlanması,kızı oyalama. Kocam evdeyken de “anne,anne,annem” bir anda aklına geldikçe koşuyor arkamdan.
Öğlen de zor uyudu.
Sahura yine ucu ucuna yetiştik.
Sahurda; Komşumuzun el açması böreğini yedik,çok koymuş gerçekten sağ olsun. Bol bol yedik. Kahvaltılıklar. Kuruyemişler. Kocama çay,bana karadut suyu. Bol bol bol su!
Kız uyanınca tahminim dolaşmaya çıkarız,parka uğrarız. Dönüşte de pizzacıya gidelim dedik. Pizzacıyla aramızda 2 ev var. Park dönüşü hep pizzacıya girmek istiyor 3 gündür “pizza,pizza,pizza” deyip duruyor.
Kalanı paket yapıp getiririz,bizim iftar olur inşallah.
İftar menümüz; Komşu mercimek çorbası Kocama karışık pizza Bana 3 peynirli,mantarlı ve pesto soslu pizza Ayran Fanta Bol bol bol su!
Tatlı olarak da canım çilekli bir şey istiyor,kocacım alır artık.
Herkesin ellerine sağlık. Allahım olmayanlara versin inşallah. Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı,tespihlerimizi,ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.