Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah arkadaşım.Nasılsınız bu ramazan? Sağlığınız düzelmiştir İnşaallah.
Kızınız ne kadar oldu?
Öyle bir çocuğa şahit oldum ki anlatamam size, 24 saat ağlayarak kriz geçire geçire kendi saçını yolarak kollarını ısırarak yemeyerek uyumayarak büyüdü. Öyle de bir büyüdü ki, çoook güzel sağlıklı bir genç oldu. Anneyiz çok üzülüyoruz çaresiz kalıyoruz ama bizim düşündüğümüz gibi ilerlemiyor onlar için süreç, biz o şartlarda iki günde hasta oluruz ama bebek çocuk milleti etkilenmiyor merak etmeyin. Şöyle düşünün ne fakir fukara bebeler var, soğukta aç susuz uykusuz büyüyorlar ve bu büyüdükleri şartlar etkilememiş oluyor onları. Biz öyle el bebek gül bebek büyütürken hiçbirşey olmaz merak etmeyin.
En sevdiğim sebzedir karnabahar ama bu sene midem çok hasta yiyemiyorum siz benim yerime de yiyin olur mu
Allah kabul eylesin orucunuzu
Ben genelde kıymalı yapıyorum. Bende önceden pişiriyorum. O zaman daha iyi oluyor. Çiğ olarak hiç denemedim. Benim çocuklar karnabaharı en çok öyle seviyor.Karnabaharı haşlıyoruz.
Çok çok seviyoruz biz.
Kışın 2 haftada bir yapmaya çalışıyorum.
Ben yemeğin içinde et sevmiyorum.Ben genelde kıymalı yapıyorum. Bende önceden pişiriyorum. O zaman daha iyi oluyor. Çiğ olarak hiç denemedim. Benim çocuklar karnabaharı en çok öyle seviyor.
Herkesin damak tadı farklı tabi kiBen yemeğin içinde et sevmiyorum.
Direk yumurta sürüp fırına veriyorum. Çözülmesini beklemiyorumEzogelin çorba
Fırında tavuk
Kızarmış patates-soğan-maydonoz salatası
Limonlu sirkeli mor lahanaya süzme yoğurt karıştırıcam
(Bir de şey sorucam arkadaşlar buzluktan çıkan böreğe direkt yumurta sürüp fırına mı veriyorsunuz yoksa dolabın alt kısmında çözülmesini bekleyip sonra mı pişiriyorsunuz?
Çözülmesini beklemeden yumurta sürüp pişiriyorumEzogelin çorba
Fırında tavuk
(Bir de şey sorucam arkadaşlar buzluktan çıkan böreğe direkt yumurta sürüp fırına mı veriyorsunuz yoksa dolabın alt kısmında çözülmesini bekleyip sonra mı pişiriyorsunuz?
YerüüünnnBuyur gel canım
Tamam tamam geçerken alırım hazır ol hemsom
Fırında makarna çok severim.Mercimek çorbası
Fırında makarna
Mevsim salatası
Ev yapımı vişne suyu
Ama gözüm doymuyor bir seyler daha yapaısm var
Ben direk yumurtayı sürüp veriyorum fırına çözdürmedenEzogelin çorba
Fırında tavuk