Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun teşekkür ederim bugün bunu deneyeyim :)Ben hafif haşlayıp yapıyorum, fırındada yüksek ısıda bir anda pişirmiyorum, çok güzel oluyor
Soğanla salçayla kavrulmuş kıyma yada tavuk da ekleyebilirsiniz
Bana sormamıştınız ama….
Tesekkur ederim cano ben bir sade deneyeyim begenirse ev halkı sonra kıyma ile denerim.bizim evde kizartmasindan başka yemeği yenmiyor da bunu da deneyeyim sagolun ikinizdeBen haşlayıp fırın kabına koyuyorum. Üzerine beşamel kaşar rendesi sonra fırına Harika oluyor. İstersen kıymalı yada tavuklu da yapabiliyorsun
Olsun teşekkür ederim bugün bunu deneyeyim :)
Tesekkur ederim cano ben bir sade deneyeyim begenirse ev halkı sonra kıyma ile denerim.bizim evde kizartmasindan başka yemeği yenmiyor da bunu da deneyeyim sagolun ikinizde
Dün komşum harika bir irmik helvası göndermiş yapması da kolay .iftarda yalnızsan ölçüleri azaltırsinBugün sahurda tektim
Tost çay meyve yedim
İftara kuru fasülye
Pilav
Salata
Turşu
Ayran
Tatlım yok kararsızım
Bizim evdekiler sütlü tatlıcı irmik helvası anca ben ve eşim yerizDün komşum harika bir irmik helvası göndermiş yapması da kolay .iftarda yalnızsan ölçüleri azaltırsin
Bak böyle
Sağol canımSayfan muhtisim simdi baktım da
Bizim ev gibi bizim çocuklarda sütlü tatlı olsun ne olursa olsun şerbetli eşimle bana kalıyorBizim evdekiler sütlü tatlıcı irmik helvası anca ben ve eşim yeriz
PudingBugün sahurda tektim
Tost çay meyve yedim
İftara kuru fasülye
Pilav
Salata
Turşu
Ayran
Tatlım yok kararsızım
Sağol canım fikrin için ilk iki gün supangle vardı Saray sarması mı yapsam diye düşünüyorumPuding
Ev yapımı çok seviyorum ben ya süte zevkime göre kakao şeker çikolata filan katınca daha lezzetli oluyor sanki
İnsan davet eder tek yenir mi hiç. Tatlıyı ben alıp gelirimBugün sahurda tektim
Tost çay meyve yedim
İftara kuru fasülye
Pilav
Salata
Turşu
Ayran
Tatlım yok kararsızım
Buyur gel canımİnsan davet eder tek yenir mi hiç. Tatlıyı ben alıp gelirim
Yanlız gitme hemsosuz gelmem deİnsan davet eder tek yenir mi hiç. Tatlıyı ben alıp gelirim
Siz gelin tatlıyı da aradan çıkardım
Karnabaharı haşlıyoruz.Fırında besamel soslu karnabahari nasıl yapıyorsunuz? Besamel kismini biliyorum da
Besamelden önce karnabahar i pisiriyormusunzu hasliyormusunuz?