• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hafif haşlayıp yapıyorum, fırındada yüksek ısıda bir anda pişirmiyorum, çok güzel oluyor
Soğanla salçayla kavrulmuş kıyma yada tavuk da ekleyebilirsiniz
Bana sormamıştınız ama….
Olsun teşekkür ederim bugün bunu deneyeyim :)
Ben haşlayıp fırın kabına koyuyorum. Üzerine beşamel kaşar rendesi sonra fırına 🥰 Harika oluyor. İstersen kıymalı yada tavuklu da yapabiliyorsun
Tesekkur ederim cano ben bir sade deneyeyim begenirse ev halkı sonra kıyma ile denerim.bizim evde kizartmasindan başka yemeği yenmiyor da bunu da deneyeyim sagolun ikinizde 🫶

Olsun teşekkür ederim bugün bunu deneyeyim :)

Tesekkur ederim cano ben bir sade deneyeyim begenirse ev halkı sonra kıyma ile denerim.bizim evde kizartmasindan başka yemeği yenmiyor da bunu da deneyeyim sagolun ikinizde 🫶

Bak böyle 😋

Bugün sahurda tektim 🤨
Tost çay meyve yedim

İftara kuru fasülye
Pilav
Salata
Turşu
Ayran

Tatlım yok kararsızım 🥹
Dün komşum harika bir irmik helvası göndermiş yapması da kolay .iftarda yalnızsan ölçüleri azaltırsin 🥰

Bizim evdekiler sütlü tatlıcı🥹 irmik helvası anca ben ve eşim yeriz 🥲
Bizim ev gibi bizim çocuklarda sütlü tatlı olsun ne olursa olsun şerbetli eşimle bana kalıyor :işsiz:

Bugün sahurda tektim 🤨
Tost çay meyve yedim

İftara kuru fasülye
Pilav
Salata
Turşu
Ayran

Tatlım yok kararsızım 🥹
Puding
Ev yapımı çok seviyorum ben ya süte zevkime göre kakao şeker çikolata filan katınca daha lezzetli oluyor sanki

Puding
Ev yapımı çok seviyorum ben ya süte zevkime göre kakao şeker çikolata filan katınca daha lezzetli oluyor sanki
Sağol canım fikrin için 🥰ilk iki gün supangle vardı 😅 Saray sarması mı yapsam diye düşünüyorum 🤔

Bugün de tatlı yemesinler🤨

Hayırlı ramazanlar herkesee :KK200:

Hamileliğin ilk dönemlerindeyim, bulantım var oruç tutamıyorum.

Eşime sahurda eşlik ediyorum. Sahurda ince ekmeğin arasına yumurta, peynir, yeşillik dürüm gibi yapıp yedik.

İşten çıkıp eve geldiğimizde iftara 15 dk kalmış oluyor. 2 gündür annemlerdeydik. Bu şekilde de devam edecek gibi duruyor. :olamaz:

Dün annemin iftar menüsü : Mercimek çorba, barbunya yemeği, mantar soslu tavuk bonfile, pilav, içliköfte, salata :KK54:

(Anneler iyi ki varlar :KK16:)

Bugün sahurda tektim 🤨
Tost çay meyve yedim

İftara kuru fasülye
Pilav
Salata
Turşu
Ayran

Tatlım yok kararsızım 🥹
İnsan davet eder tek yenir mi hiç. Tatlıyı ben alıp gelirim😌

Fırında besamel soslu karnabahari nasıl yapıyorsunuz? Besamel kismini biliyorum da

Besamelden önce karnabahar i pisiriyormusunzu hasliyormusunuz?
Karnabaharı haşlıyoruz.

Çok çok seviyoruz biz.

Kışın 2 haftada bir yapmaya çalışıyorum.

Back