Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

benim bugün sahurum yoktu
iftar vakti de kursta olacağım için çıkışta bi çorba içerim gelmeden çünkü 8.30 da bitiyor kurs. ilk 2 3 gün zor geçiyor benim sonra devam etse bile ben oruçlu gibi davranıyorum. Niyet etmiyorum sadece.

Allah herkesin orucunu ibadetini duasını kabul etsin. Amin

Bir de şöyle bir şeye denk geldim. paylaşmak istedim.

bunu istagramdan baktım sayfasında bulamadım

maşallah size orucunuzu tutuyosunuz ne mutlu Allah sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebeğinize kavuşmayı nasip etsin benimde kızım doğum yaptı 23 ocakta bi torunum var çok tatlı kuzum benim :anne:
Allah bagislasin insallah. Darisi artik bana ve benim gibi bekleyenlere. Vaktinde saglik sihhatle gelsinler 🥰

Lale hanımcım, ailece tarhanaya düşkünsünüz diye dikkatimi çektiği için soruyorum.
Nasıl yaparsın tarhanayı?
Sebzeli midir tarhanan?
Sarımsak, kıyma, et-tavuk suyu vs katar mısın?
Sebzeli mi bilmiyorum Pinhan Pinhan Hanımcım.

Kayınvalide nasıl yapıyor hiç bilmiyorum.

Dümdüz tarhana seviyorum ben. Salça ve yazın hazırlanan şişe domatesiyle zeytinyağını kavurup normal su ekleyip karıştırıyorum. Tarhanayı katıp kaynatıyorum.

O kadar.

O kadar çok o kadar çok seviyoruz ki kahvaltıda bile önce tarhana olur bizde. Her gün üşenmeden taze taze yaparım. Yazın aşırı sıcaklar haricinde her gün çorba pişer.

Kayınvalidem bile kendi çorbasını bizim kadar yapmıyordur.

Sebzeli mi bilmiyorum Pinhan Pinhan Hanımcım.

Kayınvalide nasıl yapıyor hiç bilmiyorum.

Dümdüz tarhana seviyorum ben. Salça ve yazın hazırlanan şişe domatesiyle zeytinyağını kavurup normal su ekleyip karıştırıyorum. Tarhanayı katıp kaynatıyorum.

O kadar.

O kadar çok o kadar çok seviyoruz ki kahvaltıda bile önce tarhana olur bizde. Her gün üşenmeden taze taze yaparım. Yazın aşırı sıcaklar haricinde her gün çorba pişer.

Kayınvalidem bile kendi çorbasını bizim kadar yapmıyordur.
Tarhana candır yaaa bende çok severim sebzeli yaparım bende çok bu sene yapamadım ama seneye yapcam kesin 😍
Afiyet şifa olsun ♥️
Hayırlı iftarlar ☺️

Çok teşekkür ederim.

Hepimize şifa olsun inşallah, hepimizin iftarımız hayırlı olsun inşallah arkadaşım.
Çokcandan çok içten birisin o kadar belli ki bazen yorumlarına da denk geliyorum rabbim gönlüne göre versin
Böyle candan biri oldu mu sımsıkı sarilasim gelir 😍

X