Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Herkese merhabalar. Bugün iftara,

Pazılı mercimek çorbası (bir restoranda içip çok beğendim, şimdi de kendim denemek istiyorum. Güzel olursa tarifini mutlaka yazarım)
Gigi Hadid makarnası
Yeşil yapraklı salata olacak.

Herkese şimdiden afiyet olsun, hayırlı iftarlar dilerim.

Selam kizlar. Ancak eve gelebildim. Bugun pestil oldum. Biraz dinlenip girerim mutfaga 😊

Menüm
Tarhana çorbası
Fırında tavuklu, garniturlu milföy
Arpa şehriye pilavı
Salata
Limonata
Antep fıstıklı atom

Bu milfoylu yemek şahane oluyor. Tavuk göğüslerini minik minik doğuyorum. Salça ve baharatlarla kavuruyorum en son garnitur ekliyorum ve harç tamamdir.
Sonra bir kare milfoyu elimle hafif büyütüyorum ve bir kasenin içine yerlestiriyorum, kenarlarını sarkitiyorum.
Icine bu harctan koyup milfoyu uzerine katlayip birlestirip kapatıyorum.
Sonra kaseden cikarip ustunu hafif duzluyorum. Yagli kagida yerleştirip üstlerine yumurta sarısı sürüyorum. Çörek otu da serpip kızarana kadar firina.
Cok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim kizlar ❤️

Ben bugün iyi değilim
Hem çok yakınım birinin hastalık haberini aldım moralim çok bozuk hem de hastayım, yemek yapabilecek gibi değilim
Dün oğlum dışarıdan birşeyler yemek istedi onu bugüne ertelemiştik iyi denk geldi
Pazara gittik iftara yakın biraz sebze ve kahvaltılık aldık, dönerken limonlu çizkek🤣 aldık, birşeyler sipariş ettik yaptık iftarımızı
Ben birşey yiyemedim malesef şimdi çay içiyorum
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Hepimizin cuması mübarek olsun.
Dualarımız kabul olsun inşallah en yakın zamanda.

Dün doktorum kocamı aramış, bugün kontrolüm varmış, az önce geldik hastaneden. Oruç yok maalesef.

Aşırı yoruldum.

Allahım hepimizin oruçlarımızı kabul etsin inşallah.

Selam kizlar. Ancak eve gelebildim. Bugun pestil oldum. Biraz dinlenip girerim mutfaga 😊

Menüm
Tarhana çorbası
Fırında tavuklu, garniturlu milföy
Arpa şehriye pilavı
Salata
Limonata
Antep fıstıklı atom

Bu milfoylu yemek şahane oluyor. Tavuk göğüslerini minik minik doğuyorum. Salça ve baharatlarla kavuruyorum en son garnitur ekliyorum ve harç tamamdir.
Sonra bir kare milfoyu elimle hafif büyütüyorum ve bir kasenin içine yerlestiriyorum, kenarlarını sarkitiyorum.
Icine bu harctan koyup milfoyu uzerine katlayip birlestirip kapatıyorum.
Sonra kaseden cikarip ustunu hafif duzluyorum. Yagli kagida yerleştirip üstlerine yumurta sarısı sürüyorum. Çörek otu da serpip kızarana kadar firina.
Cok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim kizlar ❤️
Bende bunun kıymalı garnitürlüsünü yapıyorum çok lezzetli oluyor

X