Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Et suyuna sebzeli süzme mercimek çorbası
Lahmacun
Semizotu salatası (domatesli soğanlı,salatalikli ve ekşili)
Sumaklı maydanozlu soğan salatası, karışık turşu ve ayran
Acılı ezme turşu ve yesillik
Ev yapimi çikolatalı puding

Merhabalar
Arefeniz mübarek olsun.
Mübarek bayramımız şimdiden kutlu olsun

Bugün son gün, seneye yine buralarda görüşmek nasip olur inşallah

Allahım hepinize ve sevdiklerinize sağlık mutluluk versin.

Aramızda hamileler var, sağlıklı doğumlar dilerim.

Aramızda anne olmak isteyenler vardı. Allahım sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, tez vakitte inşallah.

Aramızda büyük-küçük rahatsızlıkları olanlar var. Allahım tez vakitte kalıcı şifalar versin, sıhhat sağlık nasip olsun.

Aramızda bilinen bilinmeyen türlü dertleri olanlar varsa onların sıkıntılarını gidersin Allahım.

Hepimize, memleketimize tüm dünyaya huzur ve refah getirsin bu bayram.
Evlerimize maddi manevi bolluk bereket, ülkemize selamet diliyorum.

Sevgiler, hayırlı bayramlar

Son iftarımız
Tarhana çorbası
Et döner-pilav
Salata
İle olacak inşallah.

Herkese Merhaba
Bugün Arefe GünüRamazan ayının son günü
Çok şükür bayrama ulaştık
Rabbim tekrar ulaşmayı nasip etsin
Hepinize çok teşekkür ederimÇok güzel bir ay geçirdik.Birlik beraberliğimiz yıllar boyu sürsün inşaallah
Önümüzdeki yıl tekrar toplanalım.

Son menüm
Şehriye Çorbası
Fırında tavuk
Patates kızartması (fırında)
Pirinç pilavı
Cacık
Güllaç
Hayırlı iftarlar

Hepimizin arifesi mübarek olsun. Hayırlısıyla bayrama kavuşmak nasip olsun inşallah canım hanımlar!

Bugün kendime moral olsun diye kuaföre gittim. Saçlarımı boyattım, anneciğim gittikten sonra bana hediye kalan beyazlarım kapandı. Tırtıl geldikten sonra bana verilen hediye Recep İvedik kaşlarım alındı. Hatta anneciğimin kuaförüne gittim ki anneciğim sevinsin diye. Çok güzel oldum çok şükür maşallah!

Son iftar menümüz;
Çekirdek aile olarak ilk defa baş başa yemeğe çıkmak istiyoruz nasip olursa inşallah. Köfteci Yusuf bize çok yakın, namaz sonrası çıkarız evden inşallah.

Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah.

Veee gidiyor gönlümün efendisi!
Gidiyor canım Ramazan!

3 gün kaybım var, onları da hemen tutup borçsuz kalmayı düşünüyorum.
Hepimize sevdiklerimizle birlikte nice sağlık ve mutluluk dolu bayramlar diliyorum.

Rabbim seneye sağlıkla, umutla, mutlulukla,kolaylıkla ve hep sevdiklerimizle beraber oruçlarımızı tutmayı nasip etsin inşallah.

Bilirsiniz yazsam sayfalarca yazarım o kadar doludur içim.
Rabbim tüm hastalara acil şifalar, dertlilere deva, borçlulara edalar versin inşallah.

Rabbim bize bu yavruyu nasip etti ya sonsuz şükürler olsun inşallah. Allahım herkesin evladına sağlık ve mutluluk versin inşallah. Güzellikle büyütelim inşallah analı babalı.

Herkesi çok seviyorum.
Mutlu bayramlar olsun inşallah.
Allah’ıma emanet olun inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…