Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Hayırlı huzurlu günler hanımlar
Eşim dün iftardan sonra işi sebebiyle şehir dışına çıktı. Bugün yok, yarın sabah dönecek InşaAllah...Bugün çocuklarla tek olduğum için onların sevdiği yemeği yapıcam
Fırında soslu tavuk
Patates kızartması yada pirinç pilavı, çocuklar hangisini isterse
Salata ve ayran
Rabbim evimizden ve soframızdan bereketi,huzuru eksik etmesin. Rabbim bütün ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin Aminnn... Hayırlı iftarlar şimdiden herkese ❤

Rabbim en kısa zamanda Şafii İsmi Şerifi ile şifa versin, bütün sıkıntılarını gidersin İnşaAllah, bedenine ve ruhuna ferahlık ve selamet versin canım
Çok çok teşekkür ederim canım.
Allahım razı olsun inşallah.
Elbette benden daha çok acı çeken vardır da ben de kolay geçirmiyorum bu süreci maalesef.
Allahım tüm hastalara acil şifalar versin. Hiç kimse acı duymasın inşallah.

Kolay gelsin tatlı hanımlar!
Herkesin keyfi yerindedir inşallah.
Hafta sonumuz sevgi dolu geçiyordur inşallah.

Kocacım oruçlu olunca menülerden menü beğeniyor kendisi sağ olsun! Tüm gün yattık yalan değil. Şimdi kalktı gitti alışverişe.

Tarhana çorbası. Birazdan pişireceğim.
Patates kavurması.
Sucuklu yumurta.
Gevrek, boyoz, anne poğaçası.
Kahvaltılıklar.
Çay,fanta.
Bol su.
Canım güllaç.

Kocam güllacı almaya gitti, gelince hemen yapayım, bayram tatlımız olur inşallah. Güllaçı tutturamazsam tırtılı yeriz.

Sahur menümüz;
Peynirli omlet.
Anne poğaçası.
Haşlanmış kabuklu patates.
Ceviz, kuru kayısı, badem.
Kefir.
Çay.

Hepimize sevdiklerimizle beraber muhteşem hafta sonu geçmesini diliyorum.

Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…