Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin en kısa zamanda İnşaAllahHepimize mutlu ve sağlıklı haftalar olsun inşallah.
Kocacım Cumartesi akşamından beri çok hasta. Sahur ve iftar olmadan geçti pazar günümüz.
Bugün sabah kalkıp işe gitti. İyiyim defi, inşallah iyidir. Gece kocamın ateşini düşürmeye çalışırken tırtıl da ortamdan etkilendi sanırım, o da hiç durmadı sabaha kadar sağ olsun. Eee ben de sağlam değilim oradan oraya savruldum yalan değil, çok yoruldum.
Şimdi kocam aradı, iyiymiş, menüyü kendi hazırlayacakmış.
İftar menümüz;
Tarhana çorbası. Dünden, içemedik.
Hamburger. Kaç zamandır canım istiyordu.
Patates kızartması, kabuklu, elma dilim.
Bol su.
Fanta, kocama.
Ayran, bana.
Tatlımız yok, kocam onu da getirsin.
Sahura anne poğaçamız var. İnşallah kocam iyi olur da yemek nasip olur. Bu sahurda ezan okunuyordu tırtıl omzumda, elim kocamın üzerindeydi.
Zorlanıyorum muyum? Asla!
Sadece biraz susuz biraz yorgunum.
Allahım veriyor sabrımı çok şükür.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah.
Yuvalarımız sıcacık kahkahalar dolsun inşallah.
Çok geçmiş olsun
Allahım razı olsun inşallah arkadaşlarım. Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin en kısa zamanda İnşaAllah
Geçmiş olsun Lale ablaAllahım razı olsun inşallah arkadaşlarım. Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.
Dün ben de karnımı bozunca durumu çözdüm. Cumartesi günü arkadaşın biri tırtıla kurabiye göndermişti.O gün kocam hastalandı. O gece ve pazar gecesi yavrunun ve kocanın başını beklemekten ben sahur ve iftar yapmamıştım. Dün kocam iyileşinceye ben de tadına bakayım dedim benim de karnım bozuldu, midem bulandı. Büyük ihtimalle kurabiyeleri tereyağ ile yapıyorlar biz hep zeytinyağı kullanıyoruz. Dokundu bize sanırım.
Neyse… Allahım büyük dert vermesin inşallah.
Muhteşem salı olsun inşallah hepimize!
Bayram tatili 9 gün olsun, kocamlabol bol eğlence olsun inşallah.
Aaa sende benim gibisin canımAllahım razı olsun inşallah arkadaşlarım. Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.
Dün ben de karnımı bozunca durumu çözdüm. Cumartesi günü arkadaşın biri tırtıla kurabiye göndermişti.O gün kocam hastalandı. O gece ve pazar gecesi yavrunun ve kocanın başını beklemekten ben sahur ve iftar yapmamıştım. Dün kocam iyileşinceye ben de tadına bakayım dedim benim de karnım bozuldu, midem bulandı. Büyük ihtimalle kurabiyeleri tereyağ ile yapıyorlar biz hep zeytinyağı kullanıyoruz. Dokundu bize sanırım.
Neyse… Allahım büyük dert vermesin inşallah.
Muhteşem salı olsun inşallah hepimize!
Bayram tatili 9 gün olsun, kocamlabol bol eğlence olsun inşallah.
Geçmiş olsun Lale abla
Bende dünkü menümüzü yazayım gelmişken.Son anda iftara misafir aldık biraz bizden biraz onlardan yaptık
Mercimek çorbası
Tavuk
Fırında kaşarlı patates
Bulgur pilavı kuzenim yapmış çok lezzetliydi
Havuç tarator
Kadayıflı muhallebi
Sahurda
Tava böreği
Kahvaltılık
Çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım.Aaa sende benim gibisin canımBende tereyağı yiyemem midemin ağrısından perişan olurum ki bizim tereyağını akrabalarımız elleriyle yapar, eşim ve çocuklar yer ben aslaaa
Duana da Aminnnn diyorum İnşaAllah tatil 9 gün olurHuzurla, sağlıkla sevdiklerimizle hayırlı bir bayram tatli olur hepimize İnşaAllah