Aynı benMaalesef öyleyim.Hiç sevmem yatmayı evde de olsam yapicak birşey bulurum .Agrıdan pek kalkamıyorum ama oturduğum yerden is planı yaptım şu an
Aynen böle maalesefAynı benBende öyleyim ya bazen çok kızıyorum bu huyuma ama elimde değil duramıyorum
Hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar ,
Bugün doktor kontrolüm vardi.Nasip olursa 11 Mayıs'ta transfer yapılacak.
Kendim için balık siparisi verdim.
Mercimek çorbası
Patatesli mantı (eşime )
Pırasa(acıkirsam)
Nice sağlıklı ve mutlu yıllaraBugün doğum günüm kızlar. Eşim pasta siparişi vermiş. Yemek dışardan söyleyelim dedik ama şimdi ramazan. Erken gelir soğuk falan olur. Riske atmak istemedim. Nohutlu pilav kavurma ayran yapıcam. Buzluk için bı kilodan sigara boregi sardım attım. Çocuklar için Tarhana çorbası yapcam. Dün sahura kalkamadim. Bu gece kalktim ama üşendim hazırlamaya. Bı tane muz yedim su içtim yattım. Şimdi baş ağrısı çekiyorum. Bidaha aç tutmam. Ders olsun bana. Hem bebek emzir hem aç oruç tut. Hiç akıl kârı değilmiş.
Doğum gününüz kutlu olsunBugün doğum günüm kızlar. Eşim pasta siparişi vermiş. Yemek dışardan söyleyelim dedik ama şimdi ramazan. Erken gelir soğuk falan olur. Riske atmak istemedim. Nohutlu pilav kavurma ayran yapıcam. Buzluk için bı kilodan sigara boregi sardım attım. Çocuklar için Tarhana çorbası yapcam. Dün sahura kalkamadim. Bu gece kalktim ama üşendim hazırlamaya. Bı tane muz yedim su içtim yattım. Şimdi baş ağrısı çekiyorum. Bidaha aç tutmam. Ders olsun bana. Hem bebek emzir hem aç oruç tut. Hiç akıl kârı değilmiş.
Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat ile çifte bayram yaşatsın sizeMerhaba arkadaşlar ,
Mercimek çorbası
Patatesli mantı (eşime )
Pırasa(acıkirsam)
Doğum gününüz kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun ailenizle sevdiklerinizle birlikteBugün doğum günüm kızlar. Eşim pasta siparişi vermiş. Yemek dışardan söyleyelim dedik ama şimdi ramazan. Erken gelir soğuk falan olur. Riske atmak istemedim. Nohutlu pilav kavurma ayran yapıcam. Buzluk için bı kilodan sigara boregi sardım attım. Çocuklar için Tarhana çorbası yapcam. Dün sahura kalkamadim. Bu gece kalktim ama üşendim hazırlamaya. Bı tane muz yedim su içtim yattım. Şimdi baş ağrısı çekiyorum. Bidaha aç tutmam. Ders olsun bana. Hem bebek emzir hem aç oruç tut. Hiç akıl kârı değilmiş.
Tam bir Adana menüsüYüksük çorbası (mantı corbasida derler) hem çorba hem anayemek
Nohutlu tereyağlı dövme pilavı
Semizotu salatası
Karışık turşu ve dondurma
Kültürlerimiz çok benziyorKomşu il Mersin
İnşaallah hayırlı sonuçlar alırsınızMerhaba arkadaşlar ,
Mercimek çorbası
Patatesli mantı (eşime )
Pırasa(acıkirsam)
Gebelik takvimlerinizi de görürüz inşallah, Rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsınMerhaba arkadaşlar ,
Mercimek çorbası
Patatesli mantı (eşime )
Pırasa(acıkirsam)