Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2021)

Bugün doğum günüm kızlar 😁😁. Eşim pasta siparişi vermiş. Yemek dışardan söyleyelim dedik ama şimdi ramazan. Erken gelir soğuk falan olur. Riske atmak istemedim. Nohutlu pilav kavurma ayran yapıcam. Buzluk için bı kilodan sigara boregi sardım attım. Çocuklar için Tarhana çorbası yapcam. Dün sahura kalkamadim. Bu gece kalktim ama üşendim hazırlamaya. Bı tane muz yedim su içtim yattım. Şimdi baş ağrısı çekiyorum. Bidaha aç tutmam. Ders olsun bana. Hem bebek emzir hem aç oruç tut. Hiç akıl kârı değilmiş.

Bugün doğum günüm kızlar 😁😁. Eşim pasta siparişi vermiş. Yemek dışardan söyleyelim dedik ama şimdi ramazan. Erken gelir soğuk falan olur. Riske atmak istemedim. Nohutlu pilav kavurma ayran yapıcam. Buzluk için bı kilodan sigara boregi sardım attım. Çocuklar için Tarhana çorbası yapcam. Dün sahura kalkamadim. Bu gece kalktim ama üşendim hazırlamaya. Bı tane muz yedim su içtim yattım. Şimdi baş ağrısı çekiyorum. Bidaha aç tutmam. Ders olsun bana. Hem bebek emzir hem aç oruç tut. Hiç akıl kârı değilmiş.

Doğum gününüz kutlu olsun; sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun yıllar nasip etsin Allah

Doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı, huzurlu yaşlarınız olsun sevdiklerinizle 🌹

Mutlu yıllar 🥰

Hayırlı günler herkese:KK54:
Bugünkü iftar menüm;
Dünden paça çorbası
Karışık domates soslu kızartma
Sade makarna
Naneli ayran:KK36:
Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin, evimizden ve soframızdan bereketi eksik etmesin, Rabbim durumu olmayanlara bol bol rızık versin İnşaAllah. Huzurlu iftarlar 💕

Nevreste Nevreste 4 aydır aktif değildim sitede. Bakıp kaçacağım yine😀😀 senin konuna yazmak istedim sadece.
İftar menüsü
Sucuklu kuru fasulye
Şehriyeli pirinç pilavı
Çorba yapmayacağım sanırım
Salata
Cacık
Hazır çiğ köfte
Canım merhaba her şey yolundadır inşaallah 🤩💖
Hayırlı Ramazanlar🌹
Sensiz olmazdı zaten🤩
Hayırlı iftarlar💖

Canım merhaba her şey yolundadır inşaallah 🤩💖
Hayırlı Ramazanlar🌹
Sensiz olmazdı zaten🤩
Hayırlı iftarlar💖
Allah razı olsun ❤️❤️❤️
Siteden biraz uzak kalmaya ihtiyacım olduğunu hissettim. Köşeme çekilip öz eleştiri yapmam gerekiyordu acilen🥴🥴
Onun dışında bir sorun yok şükür Rabbime. Ramazanda kolay geçiyor.
Sen nasılsın ❤️❤️❤️

Allah razı olsun ❤️❤️❤️
Siteden biraz uzak kalmaya ihtiyacım olduğunu hissettim. Köşeme çekilip öz eleştiri yapmam gerekiyordu acilen🥴🥴
Onun dışında bir sorun yok şükür Rabbime. Ramazanda kolay geçiyor.
Sen nasılsın ❤️❤️❤️
İyi olmana sevindim canım🌹
Aynen çok şükür çok rahat geçiyor🤩
İyiyim çok şükür💖

X