- 21 Ağustos 2015
- 31.344
- 95.019
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinGünaydın
Bu gün tavuklu mantar sote var dünden. Yanina bir cesit daha ekleyeceğim. Salata ve yoğurtla esime yeter.
Tatli olarakta sütlac, triliçe aldik dün meshur tatlicimizdan
Doktor helikobakterimin geçmediğini, yeni bir tedavi sekline baslayacagimizi ve zaman kaybetmememiz gerektigini soyledi. En az 2 litre su ve 3 öğün beslenmem gerektiği için ramazan orucuna bu yil erken veda ediyorum icimde bunun hüznü var.
Esime hazırlayacağım menuyu yazarim artik.
Herkese sağlıklı huzurlu ramazanlar diliyorum.
Teşekkür ederimKünefeyi kendiniz yapacaksınız sanırım ?Tuzsuz peynir bulabilirsem bende denicem de o yüzden sordum .Ellerinize sağlık .
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinGunaydin kizlar.
Dun hastane islerim vardi. Kalp kapakcigimda kacak olduğunu öğrendim. Beynim oraya çakıldı kaldi
Yakin gecmiste (Birkac ay icinde) 3 farkli kardiyolog muayenem var ve hiçbiri boyle bir şey soylememisti. Simdi 4.kardiyolog söyleyince bir tarafim inanmak istemiyor
Her neyse, strese girmeyeyim dedikce stres yoğun şekilde üzerime yükleniyor
Sahurda dunku yemekler vardi. Kendime ayri hazirlamadim yine.
Iftara ne yapacagim hicbir fikrim yok. Beynim durdu.
Allah razi olsun canimÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Tesekkur ediyorum tüm sifa dileyenlere. Gastrite sebep olan midede yasayan bir bakteri bu. Mide asidine direncli olduğu için de kurtulmak zor oluyor.Günaydın.
Geçmişler olsun.
Allahım acil şifalar versin, beterinden korusun inşallah.
Tedavisi kolay bir rahatsızlıktır inşallah.
İyi haberlerini alalım inşallah arkadaşım.
Ayy mercimekli köfteye bayılırım Eşim ramazanda iftarda illa sıcak yemek ister, ben ne olsa yerim... Ama eşimin iftarda olmadığı birgün yaparım İnşaAllah. Size afiyet şifa olsun hayırlı iftarlar ❤Bu günün menüsü mercimekli köfte salata Ayran herkese hayırlı iftarlar
Geçmiş olsunBugün karışık bir menüm oldu sanırım.
Domatesli sehriyeli çorba
Patlıcanli meze
Kızarmış patates
Salata
Yaprak sarma .
Üzümlerden yaptığım meyve suyu.
Hep meze olsa hep meze yerim. Hastasıyım ❤
Herkese ağız tadı ile iftar açmak nasip olsun kızlar ❤