- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versinHerkese hayırlı sahurlar .Sikayetlerim artinca test verdim ve covid oldugumu öğrendim kizlar .
Dualarınızı bekliyorum .Ağrılarım gittikçe artıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versinHerkese hayırlı sahurlar .Sikayetlerim artinca test verdim ve covid oldugumu öğrendim kizlar .
Katılıyorum canim. Hamur işlerini yemeyi de yapmayı da çok severim. Sahura,kahvaltıya çok pratik oluyor gerçektenTava böbreğini icad edene sevgiler gönderiyorum. Gercekten nasil pratik ve lezzetli bir kurtarıcı.
Allah bu mübarek günler yüzü gözü hürmetine şifa versin canım ....Herkese hayırlı sahurlar .Sikayetlerim artinca test verdim ve covid oldugumu öğrendim kizlar .
Ay geçmiş olsun dua edeceğim
Inşallah hafif atlatırsın
Çok çok geçmiş olsun. Naçizane tavsiyem C, D ve Çinko içeren efervesan tabletlerden alıp günde 1 kere içmeniz. Bir de çok sıcak suyla duş almayı önermiyor uzmanlar covid iken. Rabbim şifa versin size tez zamanda
Rabbim şifa versin en kısa zamanda sağlığınıza kavuştursun İnşaAllah. Çok üzüldüm bir an önce atlatıp kurtulursunuz İnşaAllah
Çok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin, İnşallah böyle geçer gider, yormaz sizi
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin
Hepinize çok tesekkur ediyorum Allah razi olsun kizlar .Yeniden araniza dönmeyi keyifle iftar hazirlamayi dört gözle bekliyorumAllah bu mübarek günler yüzü gözü hürmetine şifa versin canım ....
Çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin, ilaçları ihmal etmeyinHerkese hayırlı sahurlar .Sikayetlerim artinca test verdim ve covid oldugumu öğrendim kizlar .
Cok gecmis olsun canim.Herkese hayırlı sahurlar .Sikayetlerim artinca test verdim ve covid oldugumu öğrendim kizlar .
Çok geçmiş olsun canım çabucak geçip gitsin insallahHepinize çok tesekkur ediyorum Allah razi olsun kizlar .Yeniden araniza dönmeyi keyifle iftar hazirlamayi dört gözle bekliyorum
Bununla gelmis gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasinÇok şükür biz atlattık covidi bugün işe başladım.
Hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.
Vitamin desteğini ihmal etmeyin.
Muz, hurma gibi besleyiciliği yüksek gıdalar alın.
Doktor bir arkadaşım kuşburnu marmelatını sulandırıp içine limon sıkarak içmemizi tavsiye etti.
Bulursan banada haber ver ay aklıma bisey gelmiyorBugün hiç bir fikrim yok, menülerden kopya çekmeye geldim, bir saatte pişirilecek kolay bir menüye ihtiyacım var
Ah canım kardeşim.Herkese hayırlı sahurlar .Sikayetlerim artinca test verdim ve covid oldugumu öğrendim kizlar .