- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Minik nerdesin senÇocuklarla yalnız olunca
Tarhana çorbası ,patates kızartması ,sucuk ,ekşi ıspanak ,yoğurt, baklava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minik nerdesin senÇocuklarla yalnız olunca
Tarhana çorbası ,patates kızartması ,sucuk ,ekşi ıspanak ,yoğurt, baklava
Valla abla ne sen sor ne ben söyleyeyim hastane isleirm var bu ara pek giremiyorum :/ sen nasilsinMinik nerdesin sen
Halen duzelmedimi yaValla abla ne sen sor ne ben söyleyeyim hastane isleirm var bu ara pek giremiyorum :/ sen nasilsin
Iyiyim çok şükürValla abla ne sen sor ne ben söyleyeyim hastane isleirm var bu ara pek giremiyorum :/ sen nasilsin
Ablam ağrılarım arttı bilmiyorim konuştuk mu ama dizdeki problemde iltihapli romatizma kaynakloymis anti tnf denen ignelere baslayacagiz çıkan sonuçlar el verirseHalen duzelmedimi ya
Son zamanlarda konuşmadık benceAblam ağrılarım arttı bilmiyorim konuştuk mu ama dizdeki problemde iltihapli romatizma kaynakloymis anti tnf denen ignelere baslayacagiz çıkan sonuçlar el verirse
Bende elde yapıyorum. Robotum bozuldu. Robotta yapan tanıdıklar var. Yoğurma süresi daha az oluyor. Yoksa erkek gücü daha çabuk yogurur. Ben yaparken elde yirmi dakika yoguruyorum. Daha fazlasına bilegim dayanmıyor. Nasıl oldu pisirdiniz mi.Büyük mutfak robotum yok .Hamurunu eşime yogurttum .Biraz fazla yapmışız ölçüsünü anca bitirdik .Robotta güzel oluyor mu peki ?
Tava böbreğini icad edene sevgiler gönderiyorum. Gercekten nasil pratik ve lezzetli bir kurtarıcı.Bugun sahura 3 tane yufkam vardı tava boregi yapıcam. Çay kahvaltılık öyle yeriz
Tamam canim çok teşekkür ederim amin inşallahAynen bi araştırın çok çok iyi geliyor astımı falan olana. Eşimin babasının da covidden ciğerlerine indi baya kötüydü kozalak pekmezi içti rahatladı. İnşallah şifa olur
Ay geçmiş olsun dua edeceğimHerkese hayırlı sahurlar .Sikayetlerim artinca test verdim ve covid oldugumu öğrendim kizlar .
Dualarınızı bekliyorum .Ağrılarım gittikçe artıyor.
Çok çok geçmiş olsun. Naçizane tavsiyem C, D ve Çinko içeren efervesan tabletlerden alıp günde 1 kere içmeniz. Bir de çok sıcak suyla duş almayı önermiyor uzmanlar covid iken. Rabbim şifa versin size tez zamandaHerkese hayırlı sahurlar .Sikayetlerim artinca test verdim ve covid oldugumu öğrendim kizlar .
Rabbim şifa versin en kısa zamanda sağlığınıza kavuştursun İnşaAllah. Çok üzüldüm bir an önce atlatıp kurtulursunuz İnşaAllahHerkese hayırlı sahurlar .Sikayetlerim artinca test verdim ve covid oldugumu öğrendim kizlar .
Çok geçmiş olsunHerkese hayırlı sahurlar .Sikayetlerim artinca test verdim ve covid oldugumu öğrendim kizlar .
Rabbim şifa versin, İnşallah böyle geçer gider, yormaz siziHerkese hayırlı sahurlar .Sikayetlerim artinca test verdim ve covid oldugumu öğrendim kizlar .