- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.484
Rica ederim ablacımÇok çok teşekkür ederim canım.
Kolay gibi sanki.
Ben de deneyeyim ilerleyen günlerde.
Çok kolay ve lezzetli beğenecegine eminim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim ablacımÇok çok teşekkür ederim canım.
Kolay gibi sanki.
Ben de deneyeyim ilerleyen günlerde.
Benim de yayla çorbası öyle oldu, adını yazmaya utandım artıkBugünkü İftar Menümüz
Arabaşı Çorbası (Bitemedi bi )
Patates, Patlıcan, Köfte Kızartması - Yoğurtlu
Salata
Kemalpaşa Tatlısı
Oh mis, senın de ellerine saglık.Kadınlar Kulübüne sürekli menü yazıyorum.
Bugün de buraya yazayım.
Menüm
Tarhana çorbası
Et kavurma
Salata
Yoğurtlu karnabahar
Diyet menüsü
Teşekkürler.Oh mis, senın de ellerine saglık.
Valla bugün 3.günü daha 1 kazan vardı yani anneme getirdimBenim de yayla çorbası öyle oldu, adını yazmaya utandım artık
İnşallah orada biter , benimkş bitti şükür. Bizde çocuklar bazen yiyor bazen yemiyor, o yüzden kestiremiyorum pekValla bugün 3.günü daha 1 kazan vardı yani anneme getirdim
Biz 2 kişiyiz bir de abartmıșım benİnşallah orada biter , benimkş bitti şükür. Bizde çocuklar bazen yiyor bazen yemiyor, o yüzden kestiremiyorum pek
Şu forumda bdv'de gördüklerimden sonra en iyi eltiyi sizin eltiniz seçiyorum, sarma, çorba getiren bir elti, maşallahKızlar bizde bugün
Tarhana çorbası (eşime)
Yeşil mercimek çorbası (bana)
Erişte (maalesef tuzlu olmuş yiyemedik )
Sarma ( eltim getirdi)
Bide yayla çorbası onuda eltim getirdi
Kemalpaşa tatlısı
Cacık
Elti seçerken bir düşün istersen,benim eltimde sarma, sigara ve paçanga böreği getirmişŞu forumda bdv'de gördüklerimden sonra en iyi eltiyi sizin eltiniz seçiyorum, sarma, çorba getiren bir elti, maşallah
Ya ben yarın kendime beyti sarma yapmak istiyorum. Aylardır canım o kadar çekiyor ki dışarıda da yiyemiyorum. En son bi kebapçının storysinde denk geldim ağlayacaktım. Şöyle güzel, tam kebapçı tadında ama çok da zor olmayan bir beyti sarma tarifi olan/bilen varsa ona çok dua ederim.
Eki Görüntüle 2829704 Eki Görüntüle 2829705 Eki Görüntüle 2829708 Eki Görüntüle 2829709
Ben hep bu tarifi yapıyorum dışarıdaki beytiyi aratmiyor
Rica ederim :) Onceden köftesi pişirilip yufkaya sarılan tarifi yapiyordum. Bu daha pratik ve daha güzel oluyor insallah sizde beğenirsiniz.Çok teşekkür ederim, yarın bunu deniyorum o halde :)
Ben de madem yalnızsın sana geliyorum. Tek kalma kıyamam.Çok teşekkür ederim, yarın bunu deniyorum o halde :)
Ben de madem yalnızsın sana geliyorum. Tek kalma kıyamam.