- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, bu akşam iftarda bu tarif olacak o zaman :) Bir gece olmasa da 3-4 saat dinlenecek :)Kizlar bu tarif benim devamli yaptigim tarif. Cok lezzetli oluyor. Tavugu sosta ne kadar uzun bekletirseniz o kadar guzel oluyor. Ben sabahtan hazırlayıp aksam pisiriyorum.
Malzemeler:
500 gr tavuk göğsü
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak ( minik rendeyle rendeleyelim )
1 tatlı kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
1 kutu sıvı krema ( 200 ml )
Tavuk göğsü küp küp doğranıp krema haric diğer malzeme ile marine edilir. Streclenip en az 2 saat (mümkünse 1 gece) buzdolabinda bekletilir.
Az yağlı tavada suyunu salip cekene kadar pişirilir.
Kızaran tavuklara krema eklenir ve koyulasana kadar pişirilir.
Krema ile birlikte kibrit kutusu kadar kasar peyniri ekleyebilirsiniz. Orjinal tarifte bu var ancak ben sevmediğimden eklemedim.
Afiyet olsun...
Rica ederim. 3 4 saat de yeterli bir sure :)Çok teşekkür ederim, bu akşam iftarda bu tarif olacak o zaman :) Bir gece olmasa da 3-4 saat dinlenecek :)
Ya çok üzüldüm. Büyük geçmiş olsun.Allah razı olsun covidle uğraşıyoruz.
Bu sene oruca başlayamadım henüz.
Yazarım, bana kalsa fırında ya da baharatlı bütün tavuklar güzelRica ederim. 3 4 saat de yeterli bir sure :)
Yorumunuzu merakla bekliyorum. Umarim beğenirsiniz.
Bizim evde tavuğun her türlü gideri varYazarım, bana kalsa fırında ya da baharatlı bütün tavuklar güzel
Rica ederim canım