Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Günaydın hanımlar. Hepinize mutlu haftalar olsun. Nasilsiniz?

Sahurda dunden pidelerimiz vardi. Esim mantar sevmediginden mantarlilari ben kiymalilari esim yedi.
Esime ekstra yogurt ve cay bana da soda vardi.
Ben yarim pide bile yiyemedim. Sahura kadar acikmiyorum hic.

Iftar menum

Süzme mercimek çorbası (Dünden)
Et kavurma
Pirinc pilavi
Salata
Cacık
Lokma tatlisi

Günaydın hanımlar. Hepinize mutlu haftalar olsun. Nasilsiniz?

Sahurda dunden pidelerimiz vardi. Esim mantar sevmediginden mantarlilari ben kiymalilari esim yedi.
Esime ekstra yogurt ve cay bana da soda vardi.
Ben yarim pide bile yiyemedim. Sahura kadar acikmiyorum hic.

Iftar menum

Süzme mercimek çorbası (Dünden)
Et kavurma
Pirinc pilavi
Salata
Cacık
Lokma tatlisi
Çok şükür lokma tatlısını bulabilmişsin canım.:KK31:
Çok sevindim.:spor:

Hepimize sağlıklı ve mutlu haftalar olsun inşallah.:KK3:
Tüm işimizi gücümüzü rast getirsin inşallah büyük Allah'ım.

Sahura son 3 dakika uyanmışız. İlaçlarımız içip uyuduk.:uykucu:

İftarımıza gelince;
Kocama ciğer, patates, soğan yapacakmış kendine.
Ben de kendime canım :KK74: ATTRAENTE ATTRAENTE nin verdiği sebzeli arpalı pilavı denemek istiyorum. Bakalım ne maceralar gelecek başıma?:KK30:
Geçen canım :KK60: X xDerinMavix in verdiği arpalı çorbayı denedik, çok sıvı oldu. Arpalar pişmeyince habire su ekledik, bu defa sulu sulu :temizlik:oldu. İçtik tabii ama keyifsizdi.:KK23:

Yemek konusunda çok beceriksizim maalesef. Biraz da :olamaz: üşeniyorum galiba. Bekarken yumurta, tarhana, anne köftesi, tost, börek vs. ile iyi kötü geçiniyordum. Evlenmem :KK75: diyordum da çok şükür yemekleri muhteşem yapan bir adam Rabbim nasip etti.:KK73:
Arada hamurişi, tatlı denemek hoşuma gidiyor. Onlar da idare ediyor işte.:KK4: Her nasıl oluyorsa pirinç pilavım iyi oluyor maşallah. :KK72:
Allah'ım hepimizin kalbimize göre versin inşallah. En önemlisi bu bence.:KK37:

Hepimizin ellerine sağlık.:KK60:
Allah'ım olmayanlara da versin inşallah.:KK74:
Allah'ım hepimizin oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı kabul etsin en yakın zamanda inşallah.:KK36:

Son düzenleme:

İftarımıza gelince;
Ben de kendime canım :KK74: ATTRAENTE ATTRAENTE nin verdiği sebzeli arpalı pilavı denemek istiyorum. Bakalım ne maceralar gelecek başıma?:KK30:
Geçen canım :KK60: X xDerinMavix in verdiği arpalı çorbayı denedik, çok sıvı oldu. Arpalar pişmeyince habire su ekledik, bu defa sulu sulu :temizlik:oldu. İçtik tabii ama keyifsizdi.:KK23:

Yemek konusunda çok beceriksizim maalesef. Biraz da :olamaz: üşeniyorum galiba. Bekarken yumurta, tarhana, anne köftesi, tost, börek vs. ile iyi kötü geçiniyordum. Evlenmem :KK75: diyordum da çok şükür yemekleri muhteşem yapan bir adam Rabbim nasip etti.:KK73:
Arada hamurişi, tatlı denemek hoşuma gidiyor. Onlar da idare ediyor işte.:KK4:

Allah'ım hepimizin oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı kabul etsin en yakın zamanda inşallah.:KK36:
Amin.

İftarımıza gelince;

Arada hamurişi, tatlı denemek hoşuma gidiyor. Onlar da idare ediyor işte.:KK4: Her nasıl oluyorsa pirinç pilavım iyi oluyor maşallah. :KK72:

Arpa şehriye yerine tel şehriye kullanırsanız hem daha çabuk pişer hem suyu daha iyi koyulur.
Bir de ölçülü koyarsanız şehriyeyi ve suyunu tam kıvamında olur.

âh bugün yine moral sıfır
Çarşamba 11 de çıkıp 15 e ancak gelmeyi düşünüyorum çocuklarla birlikte tabi birinin cişi birinin bezi hayaller hayatlar olmazsak 🙈

pirinc pilavı
tavuk sote
mercimek çorbası
salata

Sahura yine tost yaptım adamıma

X