- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
Kalan günleri daha verimli geçirelim inşallah.ya bir tek bana öyle gelmedi demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalan günleri daha verimli geçirelim inşallah.ya bir tek bana öyle gelmedi demek
Baştan 4 gün sondan 7 günüm pert benimKalan günleri daha verimli geçirelim inşallah.
Allah niyetlerimizi kabul etsin inşallah. Şifalar versin rabbim maddi manevi.Baştan 4 gün sondan 7 günüm pert benim
Reglmi aynen benimde baştan 3 gün gitti zaten şimdide geciksin dedikçe erken gelesi var sivilcelendimBaştan 4 gün sondan 7 günüm pert benim
Benimki koştur koştur erken geliyor bu aralar, psikolojik mi nedirReglmi aynen benimde baştan 3 gün gitti zaten şimdide geciksin dedikçe erken gelesi var sivilcelendim
Sorma ya dört gözle yoluna bakarım nazlanir azcik geç gelsin derim erken geleceği tutarBenimki koştur koştur erken geliyor bu aralar, psikolojik mi nedir
Benimki koştur koştur erken geliyor bu aralar, psikolojik mi nedir
Çok şükür lokma tatlısını bulabilmişsin canım.Günaydın hanımlar. Hepinize mutlu haftalar olsun. Nasilsiniz?
Sahurda dunden pidelerimiz vardi. Esim mantar sevmediginden mantarlilari ben kiymalilari esim yedi.
Esime ekstra yogurt ve cay bana da soda vardi.
Ben yarim pide bile yiyemedim. Sahura kadar acikmiyorum hic.
Iftar menum
Süzme mercimek çorbası (Dünden)
Et kavurma
Pirinc pilavi
Salata
Cacık
Lokma tatlisi
Salata, turşu, cacık bunlardan biri olabilir.Şu an sadece kuru fasulye var dünden, yanına pilav farz oldu artık da başka napsam acaba
Amin.Hepimize sağlıklı ve mutlu haftalar olsun inşallah.
Tüm işimizi gücümüzü rast getirsin inşallah büyük Allah'ım.
Sahura son 3 dakika uyanmışız. İlaçlarımız içip uyuduk.
İftarımıza gelince;
Kocama ciğer, patates, soğan yapacakmış kendine.
Ben de kendime canım ATTRAENTE nin verdiği sebzeli arpalı pilavı denemek istiyorum. Bakalım ne maceralar gelecek başıma?
Geçen canım X xDerinMavix in verdiği arpalı çorbayı denedik, çok sıvı oldu. Arpalar pişmeyince habire su ekledik, bu defa sulu sulu oldu. İçtik tabii ama keyifsizdi.
Yemek konusunda çok beceriksizim maalesef. Biraz da üşeniyorum galiba. Bekarken yumurta, tarhana, anne köftesi, tost, börek vs. ile iyi kötü geçiniyordum. Evlenmem diyordum da çok şükür yemekleri muhteşem yapan bir adam Rabbim nasip etti.
Arada hamurişi, tatlı denemek hoşuma gidiyor. Onlar da idare ediyor işte.
Allah'ım hepimizin kalbimize göre versin inşallah. En önemlisi bu bence.
Hepimizin ellerine sağlık.
Allah'ım olmayanlara da versin inşallah.
Allah'ım hepimizin oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı kabul etsin en yakın zamanda inşallah.
Arpa şehriye yerine tel şehriye kullanırsanız hem daha çabuk pişer hem suyu daha iyi koyulur.Hepimize sağlıklı ve mutlu haftalar olsun inşallah.
Tüm işimizi gücümüzü rast getirsin inşallah büyük Allah'ım.
Sahura son 3 dakika uyanmışız. İlaçlarımız içip uyuduk.
İftarımıza gelince;
Kocama ciğer, patates, soğan yapacakmış kendine.
Ben de kendime canım ATTRAENTE nin verdiği sebzeli arpalı pilavı denemek istiyorum. Bakalım ne maceralar gelecek başıma?
Geçen canım X xDerinMavix in verdiği arpalı çorbayı denedik, çok sıvı oldu. Arpalar pişmeyince habire su ekledik, bu defa sulu sulu oldu. İçtik tabii ama keyifsizdi.
Yemek konusunda çok beceriksizim maalesef. Biraz da üşeniyorum galiba. Bekarken yumurta, tarhana, anne köftesi, tost, börek vs. ile iyi kötü geçiniyordum. Evlenmem diyordum da çok şükür yemekleri muhteşem yapan bir adam Rabbim nasip etti.
Arada hamurişi, tatlı denemek hoşuma gidiyor. Onlar da idare ediyor işte. Her nasıl oluyorsa pirinç pilavım iyi oluyor maşallah.
Allah'ım hepimizin kalbimize göre versin inşallah. En önemlisi bu bence.
Hepimizin ellerine sağlık.
Allah'ım olmayanlara da versin inşallah.
Allah'ım hepimizin oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı kabul etsin en yakın zamanda inşallah.
Ölçüsünü ne yapıyorsunuz acaba, ben göz kararı yapıyorum bazen oluyor bazen olmuyor.Arpa şehriye yerine tel şehriye kullanırsanız hem daha çabuk pişer hem suyu daha iyi koyulur.
Bir de ölçülü koyarsanız şehriyeyi ve suyunu tam kıvamında olur.