- 15 Haziran 2016
- 7.702
- 20.397
- 38
İnşaallahKorona geçip restoranlar açılınca gideceğim ilk yerlerden biri balık lokantası olacak İnşallah :) çook özledim balık yemeyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallahKorona geçip restoranlar açılınca gideceğim ilk yerlerden biri balık lokantası olacak İnşallah :) çook özledim balık yemeyi.
Bizde ailece bayılırız hertürlüsüneAy ne güzel. Bende çok severim balık
Geçmiş olsunSabah bulasik makinesini calistirayim diye girdim mutfaga. Lavabo tikanmis. Pompa ile actim dedim ki ayagima su damlamaya basladi. Alttan giderde sıkıntı olmus.
Allahtan esim evdeyken oldu. Sabah sabah nabur aramaya gitti parca almak icin.
Geçer inşallah, inşirah okuyun bol bol...Icimi fenalik basıyor hanimlar. Dualarda bana da yer verin. Çabuk aylatayim. Çok huzursuzum günlerdir
Afiyet şifa olsun ben de çok severim köfte ekmek.Yağmurlu ve soğuk bir günden herkese selam olsun.
böylesi havalarda evde kalmak daha kolay oluyor.
bugun mercimek çorbası ve ekmek arası köfte yapmaya karar verdim adamımda da onay aldım değişiklik olur dedim ha salata köfte yapmışım ha ekmeğin arasına marul domates koymuşum değil mi
Cok teşekkür ederiiim inşallah güzel yapabilirimAfiyet şifa olsun ben de çok severim köfte ekmek.
Rica ederim.Cok teşekkür ederiiim inşallah güzel yapabilirim
Gecmis olsun canim ayni olay gecen yaz gece 4 te basimiza geldi bi uyandik ki mutfak sular altinda kalmisti gene sizin bi nevi dha iyi olmus halletmissiniz goz gore gore .
Benim bugun menum
Terbiyeli sehriye corbasi
Zeytinyagli pirasa
Peynirli makarna
Portakalli kek
Hepinize afiyet olsun oruclariniz kabul olsun
Günaydın. Hayırlı ve bereketli haftalar olsun. Allahım tüm işimizi gücümüzü rast getirsin en yakın zamanda inşallah.
Bizde de çok yağmur ve soğuk var. İşyerindeyken bu havalarda evde olmayı hayal ederdim, şimdi evdeyim hem de haftalardır. Ne ilginç. Kaderimizi hiç bilmiyoruz. Allahım hepimize iyi yazılar yazsın inşallah.
Dün gece iftar sonrası biraz rahatsızlandım ben de. Normalde 11 gibi uyuyup gece 1de uyanıyorum, sahur saatine kadar kocayla sohbet, dua, eğlence şeklinde geçiyordu. Dün gece 1de karın ağrısıyla uyandım. Nasıl kıvranıyorum, iki büklüm oldum, doğrulamadım. Çok özür diliyorum sanırım gaz oldu. İnternetten baktık, sıcak tutun bir de hareket diyor. Az soda içip kalktım yürüdüm olduğum yerde sakinleşti biraz. İlaçlarımızı bol suyla içip yattık, uyumuşum çok şükür.
Şimdi biraz halsizim ama dün geceki ağrılarım bitti çok şükür.
Büyük ihtimalle üşütme oldu, camlar açık, evde de süslü gezeyim diye incecik giyinmişim, yel geldi galiba.
Bir de ben Ramazan’da öyle bamya, börülce gibi yemekler hiç yemezdim daha yağsız, kuru beslenirdim. Bu sene üç gün üst üste yedik, dokundu bana.
Allahım tüm hastalara şifa versin, bebecikler gaz sancısı çekerken nasıl canları acıyordur, kıyamam.
İftarımız için dünden kalan hiç bir şey yok. Yeni yemek yapılacak inşallah. Belli olunca gelirim şimdi selam vereyim dedim.
Yine gelirim, yine görüşürüz. Allah’ıma emanet olun inşallah.
Bizim mutfaga adimimizi attigmzda sip sip suda yuzuyordu esyalar su da boru patlamis ordann fiskiriyordu ay cok kotuydu uykudan uyanip o senaryoyla karsilasmakSorma canim. Su ayagima damlamaya baslayinca Esim de Allah'tan evdeydi. Halloldu hemen.
Canim cok gecmisss olsun o aciyi 2 kere bende yasadim biri dogum yaptiktan kisa bi sure sonra ayran ictigimde oldu birisi de dha sonra bi zamanda ama cok kotu bi aci oluyor yerlerde kivrandiriyor insani ve bebegmde gaz sancisi cok cekerdi yavrucak boyle oluyorsa diye ne kadr uzulmustum 3 bucuk yil oldu hala ayran icmeye korkarim cok fena bisey bagir bagira aglatan bi aci ... o yuzden cok cokkk gecmis olsunm canimm hizli yemek yemektende olabilir dediklerinden de olabilr insallah tekrarlanmazGünaydın. Hayırlı ve bereketli haftalar olsun. Allahım tüm işimizi gücümüzü rast getirsin en yakın zamanda inşallah.
Bizde de çok yağmur ve soğuk var. İşyerindeyken bu havalarda evde olmayı hayal ederdim, şimdi evdeyim hem de haftalardır. Ne ilginç. Kaderimizi hiç bilmiyoruz. Allahım hepimize iyi yazılar yazsın inşallah.
Dün gece iftar sonrası biraz rahatsızlandım ben de. Normalde 11 gibi uyuyup gece 1de uyanıyorum, sahur saatine kadar kocayla sohbet, dua, eğlence şeklinde geçiyordu. Dün gece 1de karın ağrısıyla uyandım. Nasıl kıvranıyorum, iki büklüm oldum, doğrulamadım. Çok özür diliyorum sanırım gaz oldu. İnternetten baktık, sıcak tutun bir de hareket diyor. Az soda içip kalktım yürüdüm olduğum yerde sakinleşti biraz. İlaçlarımızı bol suyla içip yattık, uyumuşum çok şükür.
Şimdi biraz halsizim ama dün geceki ağrılarım bitti çok şükür.
Büyük ihtimalle üşütme oldu, camlar açık, evde de süslü gezeyim diye incecik giyinmişim, yel geldi galiba.
Bir de ben Ramazan’da öyle bamya, börülce gibi yemekler hiç yemezdim daha yağsız, kuru beslenirdim. Bu sene üç gün üst üste yedik, dokundu bana.
Allahım tüm hastalara şifa versin, bebecikler gaz sancısı çekerken nasıl canları acıyordur, kıyamam.
İftarımız için dünden kalan hiç bir şey yok. Yeni yemek yapılacak inşallah. Belli olunca gelirim şimdi selam vereyim dedim.
Yine gelirim, yine görüşürüz. Allah’ıma emanet olun inşallah.
Bizim mutfaga adimimizi attigmzda sip sip suda yuzuyordu esyalar su da boru patlamis ordann fiskiriyordu ay cok kotuydu uykudan uyanip o senaryoyla karsilasmak
Size de gecms olsun uyanik ve mutfakta olmus olman buyuk sans olmus cnm evde yokken filan olsa cok kotu yani dusunemiyorum markete bile giderken suyu kapatiyoruz biz disardaki vanadan artk