Amin amin inşallah.Rabbim karşımıza iyi insanlar çıkarsın inşaallahSarma sarmayı öğrenmek istiyor.Sardığım zaman birlikte yapacağız :)
Olsun.Ne güzel. Biz karşılıklı pek sevmeyiz birbirimizi.
Çok şükür canımÇıkarıyor yavaş yavaşbugünümüze şükür yinede. Bugün Ankara çok kasvetli içim karardı
Amin inşaallahAmin amin inşallah.
Hep dürüst insanlarla karşılaşsın inşallah.
Sarsın ya sarma süper yiyecek, gelin havalara uçar.
Sevmediklerim sevdiğimin sevdikleriOlsun.
Allah'ım sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasın, sevmediklerimiz uzak olsun inşallah.
Ahhh inşallah. Yeşilliklere salacağım kendimi ortalık düzelsin.Çok şükür canımFeraha çıkacağız hep beraber inşaallah
elinize sağlıkİftar menüm
Şehriye çorbası
Tavuk döner
Pirinç pilavı
Salata Ayran
Trileçe
Herkese hayırlı iftarlar :)
İnşaallah canımAhhh inşallah. Yeşilliklere salacağım kendimi ortalık düzelsin.
Aynen öyle.Sevmediklerim sevdiğimin sevdikleri
Neyse Allah ahımı bırakmaz nasıl olsa. Uzak olma ihtimalleri yok bari zararları dokunmasın diyorum bende
Akşama karnıyarık yapacağım güya ama oturup duruyorum. Kalkasım yok.
Kesinlikle canim. Bi gelin de rahat etsin ama dimi :)Maşallah oğluşa.
Yaptır annesi yaptır.
İlerde kendisine faydası olur.
Erkek de kadın da tek başına kendini idare etmesini bilmeli.
Aynen öyle. Hakkın değirmeni yavaş döner ama çok ince öğütür demişler. Herkes sırasını beklesin. Elbet ilahi adalet tecelli edecek.Aynen öyle.
Allah'ım çok büyük herkes ektiğini biçiyor hem burada hem öbür dünyada.
Benim de çok kırıldığım ve affedemediğim insanlar var, kıyamette hesaplaşacağım huzuruyla sakince bekliyorum.
Zamanla hafifliyorsun,unutuyorsun canım tabi tekrarlanmadığı sürece:)Aynen öyle. Hakkın değirmeni yavaş döner ama çok ince öğütür demişler. Herkes sırasını beklesin. Elbet ilahi adalet tecelli edecek.
Doğru söylüyorsun Şimdi o kadar sinirli değilim o kişilere. İnşallah tekrarlanmazZamanla hafifliyorsun,unutuyorsun canım tabi tekrarlanmadığı sürece:)
Aynen öyle canım yaşta ilerleyince biraz daha rahatlıyor insan:)Doğru söylüyorsun Şimdi o kadar sinirli değilim o kişilere. İnşallah tekrarlanmaz
Evde sadece 3 çeşit çorba yeniyor :mercimek, yayla, şehriye. Benimde her zaman denk düşmez ama gidiyor işte :)elinize sağlık
Şehriye çorbam hiç güzel olmuyor benim.
Bu güzel yemeklerin yanına hafif acılı domates soslu kızartma süper olurdu bence.Benimde menü yok:)
Karar veremedim eşim yok.
Tarhana çorbası yapacağım.
Kesme hamur var sarımsaklı yoğurtlu kıyma soslu
Yanına bir şey eklerim ama henüz bulamadım:)
Mozaik pasta var dün kızım yaptı.Bu Ramazan tatlıları kızlara bıraktım.
Hayırlı iftarlar
Teşekkür ederim canımBu güzel yemeklerin yanına hafif acılı domates soslu kızartma süper olurdu bence.
Keşke bizdede bu menü olaydııııııı aaah ah:)