- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lalem su senin esin bizim eslere de bi surtunse bi el verse keske. Benim esim bardagini kaldirmaktan aciz malesef.Hepimize huzur ve umut dolu Perşembe olsun inşallah!
Öğlen olmuş bile, şükür günü yarıladık, akşama da kolay geliriz inşallah.
Sahurda çok çok az yiyoruz. Aslında gün içinde muhakkak spor yapmaya çalışıyoruz ama yok acıkmıyoruz. İftar yeniyor, yatsıdan sonra tatlı yetiyor bize. Çok çok su içiyorum.
Sahurda yine bir kaç parça peynir, hurma, ceviz yendi, canım bal çekti, 3 kaşık minik minik yedim, yalan değil.
İftarda bugün gene bize dinlenme var.
Sağolsun kayınvalidem ve kayınpederim kocama vermiş yiyecekler, onları yeriz.
Kıymalı pide, elleriyle yapmışlar, bana özel, 0 baharat, az kıyma, bol maydonoz ve soğan.
Kuşbaşılı pide, yine kendi mahsülleri, kocama özel, bol baharat, sırf et.
Bir de kaşarlı pide yapmaları konusunda gazlamam gerek sanırım.
Dünkü çorbadan az kaldı. Koyulaşırsa, S sn0wdr0p dediği gibi çayın kaynayan suyunu koyacam bu defa.
Kocam gene salata yapar, adam bıkmadan usanmadan her Allah’ın günü salata yapıyor, nasıl yorulmuyor anlamıyorum.
Tatlı olarak da son güllaç parçam kaldı, bitiyor maalesef.
Haftaya nasipse kocam çıkarsa evden gene getirecek inşallah.
Evde olmak güzel, evi çok seviyorum. Ama dünyamız iyileşsin inşallah.
Hepimizin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Allahım tüm oruçlarımızı, dualarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah.
Orta kalınlıkta istediğiniz şekli vererek doğuruyorsunuz patatesleri pişirme kağıdına dizdikten sonra baharatlarını ilave ediyorsunuz ben sahurda yakmasın bizi diye sadece tuz ilave ettim ama akşam için yaptığımda pul biber kara biber kimyon kekik köri ekliyorum. Çok az da yağ ekliyoruz tabiki. Böyle hem kızartmadan daha hafif oluyor hem de ardında bulaşık bırakmıyor temiz işbu fırın patatesini nasıl yapabiliriz
elinize sağlık harika görünüyor
Amin birtanem hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah.Lalem su senin esin bizim eslere de bi surtunse bi el verse keske. Benim esim bardagini kaldirmaktan aciz malesef.
Allah mutlulugunuzu daim etsin. Okumak bile mutluluk verici kuzum
Bugün menü yok.
Bakalım ne eserse onu yapacağım menüsü olacak.
Yemek seçenlere menü oluşturmak deveye hendek atlatmaktan zor demişler.
Amin birtanem hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah.
Olsun be tatlım, senin adamın da başka iyi huyu vardır mutlaka.
Kocam aynı babaya çekmiş, baba da muhteşem yemek yapar, biz kayınvalide gelin görümce oturup dedikodu yaparız. Ailede öyle görmüşler yani.
Şükür eşlerimize, Allah'ım başımızdan eksik etmesin inşallah.
Estağfurullah, niye hatan olsun, haklısın beklentide.Ay ne güzel canim. Benim kuzenimin de esi yemegi temizligi yapar. Kuzenim cok nadir yemek yapar. Ailede nasil gorduyseler oyle devam ediyor kuzum. Benim kayinvalidem surahi ve su esimin onunde dururken bile suyu ogluna doldurtmaz. Simdi oyle kadinin oglundan yemek yapmasını beklemek benim hatam
Estağfurullah, niye hatan olsun, haklısın beklentide.
Ama işte yetiştirmek çok önemli.
Benim kocama da "yapacaksın, tabii ki sen yapacaksın" diye gençliğinde öyle öğretmişler.
Adam da bunu doğal karşılıyor yani.
Maşallah oğluşa.Ben de ogluma yaptiriyorum suan canim. 3 yasinda ama benle cam siliyor. Hamur isi yapmaya bayiliyor. Patates dogruyor. Toz alıyor :)
Buna katılıyorum :)O sebeple oğluma her şeyi öğretiyorum.Sonra gelin bana dua etsin:)Maşallah oğluşa.
Yaptır annesi yaptır.
İlerde kendisine faydası olur.
Erkek de kadın da tek başına kendini idare etmesini bilmeli.
Dua eder tabii eder.Buna katılıyorum :)O sebeple oğluma her şeyi öğretiyorum.Sonra gelin bana dua etsin:)
Onun dışında herkes kendi işini görmeli hayat bize ne gösterecek bilemeyiz:)
Rabbim karşımıza iyi insanlar çıkarsın inşaallah Sarma sarmayı öğrenmek istiyor.Sardığım zaman birlikte yapacağız :)Dua eder tabii eder.
İnan ben çok severim kayınvalidemi
Ne güzel. Biz karşılıklı pek sevmeyiz birbirimizi.Dua eder tabii eder.
İnan ben çok severim kayınvalidemi
Aminnnn. Son yıllarda karşıma çıkan çoğu kişi sınavım olduRabbim karşımıza iyi insanlar çıkarsın inşaallah Sarma sarmayı öğrenmek istiyor.Sardığım zaman birlikte yapacağız :)
Hepimizin sınavları var canım Rabbim feraha çıkarsın:)Aminnnn. Son yıllarda karşıma çıkan çoğu kişi sınavım oldu
Çıkarıyor yavaş yavaş bugünümüze şükür yinede. Bugün Ankara çok kasvetli içim karardıHepimizin sınavları var canım Rabbim feraha çıkarsın:)