Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Bir arkadaş sormuştu sanırım patlıcanlı köfteyi yaparken kızartmadan yapsam lezzetli olur mu diye. Acaba yaptı mı? Ben de merak ediyorum kızartma ağır geliyor da bana.
Ben firinda kizarttim. Bir kapta az zeytinyagi ile kapladim patlicanlari yagli kağıda dizdim. Yüksek derecede cabucak pisti kizardi

Selam Hayırlı Cumalar,
bende menü vereyim.
Bizim sahur menümüz standart.
Haslama yumurta
Tost
Salatalık
Cay
Ben kepekli ekmekten tost yiyorum.
Caydan sonra bazen bir tanede yesilcay yada 1 bardak süt içiyorum.

Bugünkü iftar menüm
Ezogelin çorbası
Zeytinyagli barbunya(çok az dünden kaldi)
Patates-kofte
Ayran yada yogurt
Dondurma

Tekrar teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyeceğim inşallah. Ben de burdan sonucu paylaşırım.
Ne demek. İnşallah sizde begenirsiniz. Ben patlıcanları biraz tuzlu suda tuttum oncesinde iyice bastirdim tabakla. Acılık olmasin diye. Sonra birkez suda yıkayıp kuruladim peçete ile. Yagladim bir kapta tuzlayarak. En son yagli kağıda dizdim :)

Bir arkadaş sormuştu sanırım patlıcanlı köfteyi yaparken kızartmadan yapsam lezzetli olur mu diye. Acaba yaptı mı? Ben de merak ediyorum kızartma ağır geliyor da bana.
Bendim canim fakat guvenemedim misafirim.gelecek diye kizartipta yaptim cok guzel oldu da kizartmadan da bi kere kendimize yapip deniycem.

Musakka yapiyorum bende o sekilde firinda ustune yag gezdirip tuz koyuyrorum piserken arada bi tepsiyi cekip karistiriyorum o da guzel oluyor da su patlican kebabini deneyecegim direk cigden koyup o sklde guzel oluyor diorlar bakalim

Be
Valla canım çekti şuan evde patlıcan yok maalesef. en kısa zamanda yapacağım

Bende ayni yemegi yapcam. Koftemi yaptım dinlendiriyorum esimde dalga geciyor cok yorulmus herhalde diye

Yemeğimiz aynî.sen ayrımı pişiriyorsun.karıştırıpmı fırına vereceksin.bu arada eşimde tavuk göğsü tatlısı isteyince tatlımı yaptım.yanında kola.ayrıca sahura mantarlı kaşarlı soğanlı pide yaptıracaz.yok anacım yok ramazanda diyet yapılmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…