Ben firinda kizarttim. Bir kapta az zeytinyagi ile kapladim patlicanlari yagli kağıda dizdim. Yüksek derecede cabucak pisti kizardiBir arkadaş sormuştu sanırım patlıcanlı köfteyi yaparken kızartmadan yapsam lezzetli olur mu diye. Acaba yaptı mı? Ben de merak ediyorum kızartma ağır geliyor da bana.
Tadı güzel oldu mu acaba? Çok sağolun cevabınız içinBen firinda kizarttim. Bir kapta az zeytinyagi ile kapladim patlicanlari yagli kağıda dizdim. Yüksek derecede cabucak pisti kizardi
Tavada kizartma ile aşirı yagli oluyor. Bu sekilde de gayet tadi yerindeydi. Yaglama isleminde tuzda atabilirsiniz onu az once yazmayi unutmuşumTadı güzel oldu mu acaba? Çok sağolun cevabınız için
Tekrar teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyeceğim inşallah. Ben de burdan sonucu paylaşırım.Tavada kizartma ile aşirı yagli oluyor. Bu sekilde de gayet tadi yerindeydi. Yaglama isleminde tuzda atabilirsiniz onu az once yazmayi unutmuşum
Ne demek. İnşallah sizde begenirsiniz. Ben patlıcanları biraz tuzlu suda tuttum oncesinde iyice bastirdim tabakla. Acılık olmasin diye. Sonra birkez suda yıkayıp kuruladim peçete ile. Yagladim bir kapta tuzlayarak. En son yagli kağıda dizdim :)Tekrar teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyeceğim inşallah. Ben de burdan sonucu paylaşırım.
Bendim canim fakat guvenemedim misafirim.gelecek diye kizartipta yaptim cok guzel oldu da kizartmadan da bi kere kendimize yapip deniycem.Bir arkadaş sormuştu sanırım patlıcanlı köfteyi yaparken kızartmadan yapsam lezzetli olur mu diye. Acaba yaptı mı? Ben de merak ediyorum kızartma ağır geliyor da bana.
Ben de aynen öyle düşündüm misafir için riske girmek istemedim. Kendimize en kısa zamanda yapıp burdan da yazacağım inşallahBendim canim fakat guvenemedim misafirim.gelecek diye kizartipta yaptim cok guzel oldu da kizartmadan da bi kere kendimize yapip deniycem.
Valla canım çekti şuan evde patlıcan yok maalesef. en kısa zamanda yapacağımNe demek. İnşallah sizde begenirsiniz. Ben patlıcanları biraz tuzlu suda tuttum oncesinde iyice bastirdim tabakla. Acılık olmasin diye. Sonra birkez suda yıkayıp kuruladim peçete ile. Yagladim bir kapta tuzlayarak. En son yagli kağıda dizdim :)
Bende ayni yemegi yapcam. Koftemi yaptım dinlendiriyorumİftar menüm
Fırında köfte patates
Mercimek çorbası
Pilav
Salata
Cacık
Vakit yaklaşsında öyle fırına süreyim diye bekletiyorum yemegimi,hazır sıcak bı şekilde ortaya koymak icin
Herkese hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar olsunEki Görüntüle 2272423
Yemeğimiz aynî.sen ayrımı pişiriyorsun.karıştırıpmı fırına vereceksin.bu arada eşimde tavuk göğsü tatlısı isteyince tatlımı yaptım.yanında kola.ayrıca sahura mantarlı kaşarlı soğanlı pide yaptıracaz.yok anacım yok ramazanda diyet yapılmıyoİftar menüm
Fırında köfte patates
Mercimek çorbası
Pilav
Salata
Cacık
Vakit yaklaşsında öyle fırına süreyim diye bekletiyorum yemegimi,hazır sıcak bı şekilde ortaya koymak icin
Herkese hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar olsun❤Eki Görüntüle 2272423
Ahaha dinlendirmeden pisirirsem görürsün yiyince,yorulmuş mu yorulmamis mi diye deseydinBende ayni yemegi yapcam. Koftemi yaptım dinlendiriyorumesimde dalga geciyor cok yorulmus herhalde diye