- 13 Nisan 2007
- 32.965
- 99.731
- 45
Herkese iyi geceler....
Deli gibi bir gün geçirdim; sitedeki elektrik arızasından ötürü kombimin kartı yandı, tüm komşularımın beyaz eşyaları telef oldu, karmakarışık bir gündü, 6 saat elektrik yoktu. Tavuk sote,pilav, mantı, közlenmiş patlıcan salatası, biber dolması ve ezogelin çorba ve irmik tatlısı ile misafirlerimi ağırladım. Güzel bir akşam oldu her şeye rağmen. Mutfaktan az önce çıktım. Teknisyen bir komşum kombinin kartını tamir etti, şükürler olsun ki duş alabileceğim. Bu günü de böyle bitirdik, hamdolsun
Günaydın canım iyi haftalar.Sağol canım, 4 blok tüm dairelerde ciddi hasarlar var, ne site yönetimi ne elektrik kurumu hasarlara sahip çıkmadı. Site yeni hepimiz yeni taşındık, zaten taşınma masrafları herkesin belini büktü bir de bu tuz biber oldu insanlara. Bende bir kombi hasar gördü, kardeşimin evinde ne var ne yok tüm elektrikli cihazları yandı, herkese ayrı üzüldüm. Misafirim yabancı değildi Allahtan, görümcemler geldi, sağolsunlar o telaşın içinde yardımda ettiler. Yarına Allah kerim Rabbim kazadan beladan korusun cümlemizi
Şimdi gördüm,çok çok üzüldüm.
Büyük geçmiş olsun hem sana hem komşulara hem de kardeşine.
Çok sıkıntı,haklısın gerçekten.
Allahım büyüktür,bir kolaylığını gösterir inşallah.
Allahım beterinden saklasın inşallah.