- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saģol canım teşekürler. Yaptım baklavayı Dediğin gibi zor değilmiş.pişirdim serbeti de döktüm. Kokusu görüntüsü çok güzel inşallah tadıda güzel olur.Eline sağlık canım menü güzel,baklavayı da becerirsin tabi ki hazır yufkayla çok daha kolay inan hiç kasma yap çık, çok kolay.zaten çıtır oluyor pişince, fazla tereyağı sürersen bu defa da çok koku oluyor buna dikkat et derim,kolay gelsin şimdi den afiyetler olsun
Sağol canım sizedeAfiyet olsun abla
Bayağı işleri halletmişsin canımBugün susadım biraz. Cam balkonumu temizledim. Çok büyük balkonum. Evdede yapılacak işler vardı onları hallettim. 2 kişi geldi onlara aparatif bir şeyler hazırladım. Daha kendime iftar yemeği hazırlayamadım. Aklımdada bir şey yok. Ne yiyeceğiz bilmiyorum. Yoruldum susadım. Beni iftara davet etmek isteyen gönüllü var mı acaba
Bize de gelebilirsin zaten misafirim de var canımBugün susadım biraz. Cam balkonumu temizledim. Çok büyük balkonum. Evdede yapılacak işler vardı onları hallettim. 2 kişi geldi onlara aparatif bir şeyler hazırladım. Daha kendime iftar yemeği hazırlayamadım. Aklımdada bir şey yok. Ne yiyeceğiz bilmiyorum. Yoruldum susadım. Beni iftara davet etmek isteyen gönüllü var mı acaba
Gelmiş kadar oldumBayağı işleri halletmişsin canım
Bize buyur gellll
Afiyet şifa olsun canım eminim tadı da güzeldir ellerine sağlıkSaģol canım teşekürler. Yaptım baklavayı Dediğin gibi zor değilmiş.pişirdim serbeti de döktüm. Kokusu görüntüsü çok güzel inşallah tadıda güzel olur.
Sağol canım.tadına bakınca yazarımAfiyet şifa olsun canım eminim tadı da güzeldir ellerine sağlık ❤
Harika görünüyorBugün benim menüm
Yalancı tarhana çorbası
Besamelli tavuklu krep sarma
Yaprak sarma
Salata-ayran
Tatlımız kadayıf canlar❤
Krep sarma yanık gibi gözükse de değil fazla kızarmış
Teşekkür ederim canimmHarika görünüyor