Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durur inşallah teyzoş um. Rahatça yaparsînAfiyet olsun,,,, minnoşum akıllı durursa yarın yapacam
İftar menülerimize baktın mı canım:)Belki yardımcı olur:)Nevreste bi el atsana canm bana
Canjm cok sagol baktm bunlara da kizartmadan tepside patljcan kofte djzme seklinde yapsam kizartmadaki gbi tatli guzel bi yemek oluyormu lezzetli o tarz bi tarifin varsa diye sormustum sana. Ugrastirdim seni deİftar menülerinize baktın mı canım:)Belki yardımcı olur:)
Her gün Bir İftar Menüsü(2019)
11 Ayın Sultanı Ramazan geldi. Yarın ilk iftarımızı yapacağız.İftar sofralarınızı hazırlarken size yardımcı olması için hergün menü paylaşacağım. Müslümanlar için sabır,ibadet,açın halinden anlama ayı Ramazan ayıdır.Aileler,arkadaşlar,akrabaları bir araya getirir.Birlikte güzel sofralar...www.kadinlarkulubu.com
Bunlara bakabilirsin canım
İslim Kebabı
Püre Yatağında Et Sote
Sac Kavurma
Alinazik Kebabı
İskender
Sultan Kebabı
Güveçte Kuzu Etli Patlıcan
Nar Gibi Kızarmış Tavuk
Piliç Topkapı
Mangal Tadında Kanat
Fırında Tavuk Çöp Şiş
Çökertme Kebabı(Tavuk İle
Ben mesela karnıyarığı,tava tarzı patlıcan yemeklerini fırında kızartıyorum.Canjm cok sagol baktm bunlara da kizartmadan tepside patljcan kofte djzme seklinde yapsam kizartmadaki gbi tatli guzel bi yemek oluyormu lezzetli o tarz bi tarifin varsa diye sormustum sana. Ugrastirdim seni de
Anladim ozaman bende oyle yapacagm bu sefer nos bi suru yag yiyoruz cnku hemde ramazanda mideye agir geliyo. Tesekkurler bu arada. Direk cigden patlican patates kofte dizip ustune domates biber ve salca sos dokup atcam firina.Ben mesela karnıyarığı,tava tarzı patlıcan yemeklerini fırında kızartıyorum.
Patlıcanları doğruyorum,yağlıyorum sonra pişirme kağıdı serdiğim tepside pişiriyorum.Daha sonra diğer işlemleri yapıyorum güzel,hafif oluyor.Kızartma pek hatta hiç yapmam:)
İnşaallah istediğin gibi olur canım kolay gelsin:)Anladim ozaman bende oyle yapacagm bu sefer nos bi suru yag yiyoruz cnku hemde ramazanda mideye agir geliyo. Tesekkurler bu arada. Direk cigden patlican patates kofte dizip ustune domates biber ve salca sos dokup atcam firina.
Geçmiş olsun canım yine güzel atlatmissin şükür bu günü, Tamda misafir gününe nasıl denk gelmiş üzüldüm inan, özellikle komşularının beyaz eşyalarının telef olmasına ve senin kombinin durumuna, çok kötü bir durum yani tekrar geçmiş olsunHerkese iyi geceler....
Deli gibi bir gün geçirdim; sitedeki elektrik arızasından ötürü kombimin kartı yandı, tüm komşularımın beyaz eşyaları telef oldu, karmakarışık bir gündü, 6 saat elektrik yoktu. Tavuk sote,pilav, mantı, közlenmiş patlıcan salatası, biber dolması ve ezogelin çorba ve irmik tatlısı ile misafirlerimi ağırladım. Güzel bir akşam oldu her şeye rağmen. Mutfaktan az önce çıktım. Teknisyen bir komşum kombinin kartını tamir etti, şükürler olsun ki duş alabileceğim. Bu günü de böyle bitirdik, hamdolsun
Geçmiş olsun canım yine güzel atlatmissin şükür bu günü, Tamda misafir gününe nasıl denk gelmiş üzüldüm inan, özellikle komşularının beyaz eşyalarının telef olmasına ve senin kombinin durumuna, çok kötü bir durum yani tekrar geçmiş olsun
Amin canım aynen çok üzücü gerçekten bende yeni taşındım ve sürekli elektrikler gidip gidip geliyor çalışma var falan diyip duruyorlar,bizde çok korktuk,yönetimle konuşmuş bı kaç komşu beyaz eşyalar fln yanarsa sizden çıkartırız bunun acısını,odetiriz tüm masrafları fln demişler galiba artık şantiye elektiriginden çıktık üstümüze geçti elektriğimiz falan kurtulduk inşallah,yani düşüncesi bile kötü bir sürü masraf çıkmış insanlara simdi,mübarek günlerin hatrına rabbim yardım etsin hepsine deSağol canım, 4 blok tüm dairelerde ciddi hasarlar var, ne site yönetimi ne elektrik kurumu hasarlara sahip çıkmadı. Site yeni hepimiz yeni taşındık, zaten taşınma masrafları herkesin belini büktü bir de bu tuz biber oldu insanlara. Bende bir kombi hasar gördü, kardeşimin evinde ne var ne yok tüm elektrikli cihazları yandı, herkese ayrı üzüldüm. Misafirim yabancı değildi Allahtan, görümcemler geldi, sağolsunlar o telaşın içinde yardımda ettiler. Yarına Allah kerim Rabbim kazadan beladan korusun cümlemizi
Cook tatliymis yeni yasi kutlu olsun kuzunun. Nice saglikli yeni yaslari olsn hep birlikte
Amin canim tesekkur ederim.Cook tatliymis yeni yasi kutlu olsun kuzunun. Nice saglikli yeni yaslari olsn hep birlikte