- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senmi benmi .zuhal topal daki kaynana lardan beter.süperde olsa illa bi yorumu olacak.bide benim eşim başka yemekleri sever çocuklarım başka yemekleri.anla halimiEşim de biraz seçici olunca stresi 2kat valla
cok guldum ya zuhal topalda ki kaynana benzetmene.Senmi benmi .zuhal topal daki kaynana lardan beter.süperde olsa illa bi yorumu olacak.bide benim eşim başka yemekleri sever çocuklarım başka yemekleri.anla halimi
ah ah . Allah kolaylık versin . kaynana durumu fena.Senmi benmi .zuhal topal daki kaynana lardan beter.süperde olsa illa bi yorumu olacak.bide benim eşim başka yemekleri sever çocuklarım başka yemekleri.anla halimi
Slm kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir.
Dün iftarı eşimle sahilde yaptık
Levrek ızgara ve salata vardı :)
Bugünki menümüzde de
Tarhana çorbası
Fırında Patates Oturtma
Paçanga böreği
Salata
Ayran var :)
Amin canım amincok guldum ya zuhal topalda ki kaynana benzetmene.
Ay canım kocam diyip yanım da olsa boynuna sarılırdım valla
Senin işin cidden zormuş Rabbim kolaylık versin inşallah.
Ama bi yandan eşimin eleştirileri iyi oldu.yeni evliyken yemeklerim berbat olurdu ben bile yiyemezdim.ama o söyleye söyleye şimdi çok güzel yemekler yapıyorumah ah . Allah kolaylık versin . kaynana durumu fena.
benim de çocuklarım ayrı sever . eşim de genelde çocuklarımın sevdiğini.
ben de kendime ayrı pişiririm hep . sebze severim . et , köfte zorla yerim . tadımlık olur .
Kızlar dolmalarım sarmalarım hazır.kızımın yemeğini yedirmem.kızda ocağa koyim
Otomatik yazdığın icin mi oluyor yazım hatası.?Ya kızlar ben buraya yazı yazarken canım çıkıyo.yanlış yazıyo.üstüne basıyom düzeltmiyorda. Düzeltmekten yoruluyom sizede öylemi