- 13 Nisan 2007
- 32.962
- 99.690
- 45
Ramazanımızın son cuması mübarek olsun!
Ne mutlu bize bugünleri de gördük!
Sahurumuz zengindi maşallah.
2 yumurta
2 peynir
1 dilim ekmekten yapılmış kaşarlı tost (yemeyecektim de dayananamadım)
3 ceviz
3 badem
Hurma yemedim
Bol su!!!
iki,üç lokma tahin pekmez (komşum vermişti)
Bir de kocamın iş arkadaşlarından birinin doğumgünüymüş pasta kesmişler,yanında da kuru pasta varmış. Kocam da 4 tane kuru pasta bana getirmiş,birini yedim 3'ü bu sahura nasipse.
Kaç gündür canım ev limonatası istiyordu,sağolsun dün gece yatmadan önce kocam denedi, dolaba koydu,sahurda içtik,amaaan nefis olmuş,maşallah!
Bu akşam kocamla başbaşa iftarda dışarıdayız nasipse.
Haftasonu full ve pazartesi iftara misafirlerimiz gelecek nasip olursa. Biz de buzdolabındaki tüm azar azar yemekleri bitirdik,yarın öğleye doğru kalkıp yeni menüler oluşturacağız inşallah...
Hepimizin ellerine,kollarına sağlık!
Allahım hepimizin oruçlarını ve ibadetlerini kabul etsin inşallah!
Allahım olmayanlara da versin inşallah!!!
Ne mutlu bize bugünleri de gördük!
Sahurumuz zengindi maşallah.
2 yumurta
2 peynir
1 dilim ekmekten yapılmış kaşarlı tost (yemeyecektim de dayananamadım)
3 ceviz
3 badem
Hurma yemedim
Bol su!!!
iki,üç lokma tahin pekmez (komşum vermişti)
Bir de kocamın iş arkadaşlarından birinin doğumgünüymüş pasta kesmişler,yanında da kuru pasta varmış. Kocam da 4 tane kuru pasta bana getirmiş,birini yedim 3'ü bu sahura nasipse.
Kaç gündür canım ev limonatası istiyordu,sağolsun dün gece yatmadan önce kocam denedi, dolaba koydu,sahurda içtik,amaaan nefis olmuş,maşallah!
Bu akşam kocamla başbaşa iftarda dışarıdayız nasipse.
Haftasonu full ve pazartesi iftara misafirlerimiz gelecek nasip olursa. Biz de buzdolabındaki tüm azar azar yemekleri bitirdik,yarın öğleye doğru kalkıp yeni menüler oluşturacağız inşallah...
Hepimizin ellerine,kollarına sağlık!
Allahım hepimizin oruçlarını ve ibadetlerini kabul etsin inşallah!
Allahım olmayanlara da versin inşallah!!!