- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
Tamam canım sen yaprakları topla ben sana tarif vereceğimİnan pişman olmayacaksınKiraz ağacına rast gelirsem sırf meraktan toplayıp tarif isteyeceğim sizden Nevreste
Hiç yemedim ama ayranlı şeylere bayılırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım sen yaprakları topla ben sana tarif vereceğimİnan pişman olmayacaksınKiraz ağacına rast gelirsem sırf meraktan toplayıp tarif isteyeceğim sizden Nevreste
Çok zor ama lezzetli :) Yani hiç yapmayan biri için zor, yapraklar minik onları sarmak uğraştırıcı pişirirken açılmamaları da sor sanki.Kiraz ağacına rast gelirsem sırf meraktan toplayıp tarif isteyeceğim sizden Nevreste
Kiraz ağacı bulmak için gerekli çabaları başlatayım inşallah, yarın işyerindekilere falan bir sorayımTamam canım sen yaprakları topla ben sana tarif vereceğimİnan pişman olmayacaksın
Neyse az bişey yapsam yeter eşim muhtemelen yemez halledilir herhaldeÇok zor ama lezzetli :) Yani hiç yapmayan biri için zor, yapraklar minik onları sarmak uğraştırıcı pişirirken açılmamaları da sor sanki.
Tamam canım inşaallah bulursunKiraz ağacı bulmak için gerekli çabaları başlatayım inşallah, yarın işyerindekilere falan bir sorayım
Sağolasın
Yer yer çok lezzetli, benim yemek seçen eşim ona bayılıyor gerçi onların yöresel yemeği tabi damak tadı da önemliNeyse az bişey yapsam yeter eşim muhtemelen yemez halledilir herhalde
Hevesimi diri tutayım
Ay dibim düştü reeesmmeeennnTamam canım inşaallah bulursun
Biz biraz zorlanıyoruz bulmakta.Ama annem bu yıl salamura basılı bir bidon satın almış bana o yüzden rahat rahat elimdekileri tüketiyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cookplus-marifetli-set.688554/#post-33809144
Eşime yatarken söyledim bana kiraz yaprağı bulsana diye şaşırdı ordanda yürüyeyim sarma yapacağım dedim çayını demleyip içeceğim sanmış du bakem iş çıkacak mı bizdenYer yer çok lezzetli, benim yemek seçen eşim ona bayılıyor gerçi onların yöresel yemeği tabi damak tadı da önemli
Tadı ve kokusunu bilsen mutlaka yapardın canımAy dibim düştü reeesmmeeennn
Çıkar çıkar, asma yaprağıyla da oluyor, kv en son öyle yapıp getirmişti. Kiraz yaprağı daha güzel tabi ama o biraz zor bulunuyor.Eşime yatarken söyledim bana kiraz yaprağı bulsana diye şaşırdı ordanda yürüyeyim sarma yapacağım dedim çayını demleyip içeceğim sanmış du bakem iş çıkacak mı bizden
Asmayla yaptın mı sen Nevoş?Tadı ve kokusunu bilsen mutlaka yapardın canım
Yaptım canım hatta kiraz dut,ayva yaprağı ve fasulye yaprağındanda yaptım ve yedim.Ama en çok kiraz yaprağını seviyoruzAsmayla yaptın mı sen Nevoş?
En zoru en lezzetlisi olmak zorunda tabiYaptım canım hatta kiraz dut,ayva yaprağı ve fasulye yaprağındanda yaptım ve yedim.Ama en çok kiraz yaprağını seviyoruz
Aynen öyle oluyorEn zoru en lezzetlisi olmak zorunda tabi
Ben erik ekşisi olmazsa nar ekşisi koyuyorumErik ekşisini de ilk kez duydum sumak ekşisi var evde onlada olur mu
Uykum açıldı ya sabah kalkamayacağım işe
bunu yeşil mercimekli tarhana çorbaBizde de mantı çorbası
Karışık kızartma ve köfte var