• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün anannemlerdeydik :KK52:

Süzme mercimek çorbası + fırında tavuk patates + yaprak sarması + karpuz + sütlü nuriye

Bugün iftar davetim var :KK52:

Sütlü domates çorbası + Kıymalı lazanya + Yaprak sarması + Kori soslu tavuk + Patates kroket + Cacık + Havuç tarator + Kedidilli tiramisu

Bu konuda çok marifetli hanımlar var ,yemek yarışmasına da katılsanıza:KK45:
Ben katılacaktım canım ama çok ters ve yoğun zamanıma denk geldi çalışıyorum mesela bugün iftar davetim var ama tatlıyı geçen gece yaptım çorbayı bu sabah 6 da yaptım akşam acele şekilde lazanyayı ve diğerlerini yapacağım anca toparlarım o yüzden fotoğraflamaya zaman kalmıyor :KK70:

Ben katılacaktım canım ama çok ters ve yoğun zamanıma denk geldi çalışıyorum mesela bugün iftar davetim var ama tatlıyı geçen gece yaptım çorbayı bu sabah 6 da yaptım akşam acele şekilde lazanyayı ve diğerlerini yapacağım anca toparlarım o yüzden fotoğraflamaya zaman kalmıyor :KK70:
Daha önce katılmışsın baktım.:KK37:
Çalışanlar için zor zaten ,3 tarifin de çekim aşaması var:KK48:
Bu arada senin de yemek topiğin varmış ,geçenlerde farkettim.Kimbilir ne tarifler var sende.Müsait bir zamanda bakacağım :KK45:.Becerikli kadın bir şekilde halleder işini.Tatlıyı ,çorbayı önceden hazırlamak iyi fikir,kolay gelsin şimdiden.

Daha önce katılmışsın baktım.:KK37:
Çalışanlar için zor zaten ,3 tarifin de çekim aşaması var:KK48:
Bu arada senin de yemek topiğin varmış ,geçenlerde farkettim.Kimbilir ne tarifler var sende.Müsait bir zamanda bakacağım :KK45:.Becerikli kadın bir şekilde halleder işini.Tatlıyı ,çorbayı önceden hazırlamak iyi fikir,kolay gelsin şimdiden.

Evet bir de 3 tarif çekeceksin yoksa masa hazırlamaya bayılırım çokta güzel hazırlarım ama maalesef belki hafta sonu ağırlarsam haftaya o zaman çekebilirim :KK68:Sağol canım teşekkür ederim çalışan kadının misafir ağırlaması zor ama Ramazanda berekettir misafir iyidir ne yapalım:KK48:

Back