Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuRamazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2017)
Kizlar bu gece alarmlari kapatip kapatip uyumusum. Ne esimi sahura kaldirabildim ne de oglumun beslenmesi icin uyanabildim Esim ac qc oruc tutup calisacak bugun cok uzgunum
Kizlar bu gece alarmlari kapatip kapatip uyumusum. Ne esimi sahura kaldirabildim ne de oglumun beslenmesi icin uyanabildim Esim ac qc oruc tutup calisacak bugun cok uzgunum
maşallah ne uslu bebekmiş üzülme ramazanda herksin başına geliyo 1-2 kere, bide sen bebekle yoruluyosundur. eşinde anlayışsız bi insan değil sanırım, sorun yapmamııştır
maşallah ne uslu bebekmiş üzülme ramazanda herksin başına geliyo 1-2 kere, bide sen bebekle yoruluyosundur. eşinde anlayışsız bi insan değil sanırım, sorun yapmamııştır
Masallah uslu gercekten canim. Karanlik olunca hic uyanmadan uyur. Esim bir sey demedi tabi ama agir iste calistigi icin tamamen bos mideyle fenalasir diye korkuyorum.