Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2017)

hahah. bunu bizim çocuklar istiordu. yapalım diye. hamuru veriyorum ellerine . iğrenç şeyler yapıyorlar. kurabiye oluyor. ve bayılarak yiyorlar. 10 yaş ve 6 yaşında olan hevesli böyle şeylere.

Aslında istenmeyen misafirlere yapmak lazım.
Benim kızım da hamurla uğraşmayı seviyor,ona da küçük bir beze bırakıyorum bazen oynuyor

Benim gibi hamurişi ile uğraşmayı seviyorsun sen deKilolar ne alemde?Bu akşam ben de evde pide yapmayı düşünüyordum ,bakalım nasıl olacak?
yok kilolu değilim .. 55-54 kilo civarıyım .
hamur işini yapmayı çok severim . haklısın.hamurunu çok yapmam . eşim de çok yemez . bi tek pizza bi oturuşta koca tepsi yenir. onun dışında az yiyorlar .

Hamuruna mı katıyorsun ,tavaya koymadan önce üstüne mi serpiyorsun?
Yok hamura eklemiyorum
Bezeyi alıyorum üzerine veya altına un eklemeden çörek otu seriyorum tezgaha diyelim üzerine hamuru koyunca hemen yapışıyor.Biraz açınca kaynaşıyor.Üzerine serpince veya un ekledikten sonra koyunca yapışmıyor büyük kısmı dökülüyorHamur yumuşakken serpilecek

Bu geçenler de yaptıgım.bi tarafını mutlaka balıklı yaparım. Bi gün önceden somon yapmışsam ondan artmışsa mesela ya da hazır ton balık kalırım onu kullanırım.
Malzeme o gün ne varsa o olur diğer tarafında.

Eklentiler

• image.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 63
  • image.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 69
  • image.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 61

Aaa corekotunu gorunce firinda pisti sandim ben :)
Ellerine saglik. Vakit bulabilirsem deneyeyim ben de.

Evet canım salatayı ve tatlıyı yaptı sağolsun. Kızkardeş candır
Yok bizim tatlılar iştah açıcıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…