Teşşekürler Semiz otu bulursam denıyımsemizotu yapraklarını ayıklayıp domates, salatalık, soğan, dereotu, nane ekliyorum limon soslu. yada yoğurtlu sarımsaklı
pazarlarda bolca var tam mevsimiTeşşekürler Semiz otu bulursam denıyım
Afiyet olsun, ağız tadiyla yiyin. Çok güzel gözüküyor ellerine sağlık
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun, ağız tadiyla yiyin. Çok güzel gözüküyor ellerine sağlık
Teşekkür ederim canımHarika
Tarif isterim.
Teşekkür ederim canım
Ellerinize sağlık
bu da benim dün akşam yaptığım pidem.
Küçük çocukla nasıl yaptın o kadar yemeği diyecektim ,Kyohe yardım etmiş ne güzel.Hiç te kıskanmadımMercimek çorbası
Kavurma
Pilav
İzmir köftesi
Peynirli börek
Salata
Limonata, ramazan şerbeti, ayran
Parmak tatlısı
Yardımların için çok sağol @Kyohei
Nevoşum çok güzel görünüyor ekmeklerin.Ben de kuru yufkadan börek yaptım ,çekecektim,aceleye geldi çekemedim.Çörekotu hiç denemedim ,ben de deneyeyim.Ekmekler hazır:)
Eki Görüntüle 2003426
hahah. bunu bizim çocuklar istiordu. yapalım diye. hamuru veriyorum ellerine . iğrenç şeyler yapıyorlar. kurabiye oluyor. ve bayılarak yiyorlar. 10 yaş ve 6 yaşında olan hevesli böyle şeylere.Küçük çocukla nasıl yaptın o kadar yemeği diyecektim ,Kyohe yardım etmiş ne güzel.Hiç te kıskanmadımBenim de bir kızkardeşim olaydı iyiydi.Parmak tatlısını nasıl yaptın ,böyle mi şekli?
Ellerinize sağlık
Ellerine sağlık canımNevoşum çok güzel görünüyor ekmeklerin.Ben de kuru yufkadan börek yaptım ,çekecektim,aceleye geldi çekemedim.Çörekotu hiç denemedim ,ben de deneyeyim.