Ooo brovni mi naptın kuzummm sen ellerine sağlık hiloşum ellerin dert görmesinMercimek çorbası
Fırın patates
Soya soslu tavuk
Yeşil mercimekli bulgur pilavi
Turşu
Shizuka- dünürüme özel Browne♡♡♡ bu aksam beklerim ahterim:-*
Aklımdaki menü değişmezse
Tarhana çorbası
Patlıcan biber kabak kızartması, üzerine sarmısakli yoğurt
Yeter bu kadar kızartma oyalar zaten
Ben o sebebten ayda bi ya yaparım ya yapmam yada enerjim yerindeyse , sonrası temizlik malumDun bende karışık kızartma yaptım yapması ayrı dert temizliği ayrı. Vallahi yoruldum
ben balkonda küçük tüpte yaparım . balkonu yikadin mı tmm. mutfakta yapinca hem ev kokuyor . hemde dolap ve firin berbat oluyor . kizartma kolay yani . her an aklima geldigi gibi her turlu kizartma yaparim. ama balkonda yaparimDun bende karışık kızartma yaptım yapması ayrı dert temizliği ayrı. Vallahi yoruldum
İyi fikirben balkonda küçük tüpte yaparım . balkonu yikadin mı tmm. mutfakta yapinca hem ev kokuyor . hemde dolap ve firin berbat oluyor . kizartma kolay yani . her an aklima geldigi gibi her turlu kizartma yaparim. ama balkonda yaparim
Hepsını sızmı yiyeceksınız sahurdaIftar
Yayla çorbası
Fırın poşetinde tavuk patates
Pirinç pilavı
Salata
Ayran
Fırın sutlac
Sahurda
Kaşarlı tost
Menemen
Kahvaltılık
Meyve
Çay
Yedik bileHepsını sızmı yiyeceksınız sahurda
Afiyet olsunYedik bile
Yemek yapmayı severim de kızartma yapmasını sevmiyorum .Patates ,biber neyse de patlıcan ve kabak kızartmayı sevmiyorumDun bende karışık kızartma yaptım yapması ayrı dert temizliği ayrı. Vallahi yoruldum