Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2017)

Atıştırmıştım o ara. Eşim uyuyodu. Onu uyandıracaktım ki odaya gittim. Hele hele azıcık uzanayım on dk sonra uyanırım dedim olmadı
Bilirim o duyguyuÇay suyunu koyuyorum ,kaynayana kadar uzansam mı acaba diyorumTelefonu çoğu zaman ertelemeye alıyorum Oğlum sahura kadar uyumuyor ,yoksa ben de aynen senin gibi az daha uzanayım diyerekten sabaha kalırım .Ben oğlumu çağıracağıma O beni çağırıyor

iftar ; alinazik, domatesli biber kavurma, peynir, zeytin, çay , bol mayalı sıcak bazlama.

sahur . 2 şer haşlanmış yumurta. bazlama.peynir , zeytin. kuşburnu marmelat. tereyağı , domates
Bazlamalar sıcak olduğuna göre sen yaptın demek ki
İyi fikir aslında ,ekmek yenmiyor hep pide de olmuyor,arada farklılık yapmak lazım.

Bazlamalar sıcak olduğuna göre sen yaptın demek ki
İyi fikir aslında ,ekmek yenmiyor hep pide de olmuyor,arada farklılık yapmak lazım.
evet eve gidince mayaladım. 1,5 saat sonra pişirdim. iftarda yedik sıcakca. çok yapmadım. 1 tane büyük yaptım . yetti bize . çocuklar zaten yemezgiller.

Ellerinize sağlık,afiyet olsun.
Yemezgiller güzelmiş ,tuttum bu sözü
Benim oğlum yergillerden de kızım yemezgillerden
napcaz bunları bilmiyorum . çok yoruluyorum gerçekten. özellikle en büyük oğlan ki 11 yaşında olacak yakında. o malesef hiç yemez . iştaf sıfır. zoraki yediriyoruz . yoksa açlık falan hissetmiyor . acıkmıyor .küçükler daha iyi ama onlar da yemek seçiyor. ya da ben güzel yemek yapamıyorum . hep aynı yemekleri yapıyormuşum. makarna pilav olsunmuş her öğün.

Aynen canım ,yemek yemeyen çocukla uğraşması çok zor,insanın içine sinmiyor yemedikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…